De Vere tortvorthvorth sudski pregled: Zašto morate posetiti ovu viktorijansku vilu | RS.polkadotsinthecountry.com

De Vere tortvorthvorth sudski pregled: Zašto morate posetiti ovu viktorijansku vilu

De Vere tortvorthvorth sudski pregled: Zašto morate posetiti ovu viktorijansku vilu

Ako ste nakon grandiozne vikenda u gostima, a zatim De Vere Tortvorth sud, samo 20 minuta van Bristol, treba Sate apetit za život kao prema kraljevima.

Lokacija

Ako vam se sviđa hiljada, ti ćeš voleti De Vere Tortvorth sud, a pravi sliku savršen razred III-navedeni Victorian Mansion koja se nalazi presto kao u 30-hektara živopisnom parka. Zamišljen je poznati Death preporoda arhitekta Samuel Sanders Teulon 1853., eksterijer ima sve bogato čari jedne Tudor vili, da tanke kupole, Gothic dimnjaci i robustan erkerami ali unutrašnjost je upravo pozdravio je 5 miliona € renoviranje koji je katapultirao nekretnina u današnje zadržavajući karakteristike koje čine Tortvorth sud tako poseban - da, nema izbegne impozantan centralnim stepeništem koje rado dominira prostor kako hodate kroz u svoju sobu.

Soba

Čini se malo reduktivan da označi našu sobu u Tortvorth sud jednostavno je "soba", jer ličilo nešto više nalik na stan (tipične London standardima, u najmanju ruku) - sa našim suite karakteriše veliki bračni krevet, luksuzan, butteri kožna sofa, pisanje biro, ogroman kadu i tuš plus neverovatan slobodno stojeći bar da je sigurno bilo kog pupi mikologist san. Oh, i Vi-Fi super brz, treba da se brinete o tome da svoje Instagram priče do danas.

load...

Ako ti jednu stvar

Teško je suziti opcije u ponudi u ovom razred III-listed Victorian Mansion, ali predlažemo čuvanje stvari jednostavno i uzimajući u neverovatnom, nameće zgrade uzimajući ga u peške. Ozbiljno, proveli smo divan sat hoda kroz manicured osnovu imovine koja se dešava da budu dom jednog od najboljih arboretuma u ​​zemlji (plus, ti si okružen živopisnim brežuljcima i čokolada kutija doma Cotsvold treba li sanjarite venturing šire), i uzimajući u raskoš ovog mesta i da se pretvaramo da smo bili gospodar imanja, barem za jedno popodne. Oh, i govori o popodneva, odlučiti u za suštinsko popodnevni čaj da bi li pre večere.

Hrana

De Vere Tortvorth sud ima četiri restorana postavljene u nekim originalnim prostorija Victorian Mansion, tako da očekujemo porciju starog svetskog šarma sa hranom. Jeli smo u potpunosti britanskog 1853 restorana, koji ima vibraciju a ljupko bogato 'gospodo-club', pun originalnog Gothic Dark Oak-oplata, ispunjene bookcases and bogato ARCHVAIS - pokušavaju da torbu sa prozora mesto za najboljim pogledom izašao na osnovu.

Ne zaboravite da snek zaustaviti na Instagrammable Atrium bistro, gdje visoka stakleni krov je 60 metara, izloženi cigle, atmosferski osvetljenje i džungla poput podešavanje daju ovom baru neverovatan Secret Garden postavku, mada zatvorenom prostoru i izuzetno udoban.

load...

Rezervišite sada

Nomera početi od 149 € po sobi po noći, sa Inn počevši od 249 € po sobi po noći, na osnovu dvokrevetnim sobama, vvv.DeVere.com/DeVereTortvorthCourt.

De Vere Tortvorth sud je samo 20 minuta van Bristol.

Ako ste u potrazi za više putnih i hotelskih ideja za sledeću put, pogledajte odeljak lifestile mreži.

load...

Slične vesti


Post Život

Šta je sa ovim za moderno ažuriranje spavaće sobe? Marie Claire

Post Život

Noӕ na Bø drake

Post Život

Šta da uradite ako dobijete 2.2

Post Život

Ovo su karijesni podcastovi koje morate slušati iz budućih ploča. Marie Claire

Post Život

Evo koliko dugo je zaista potrebno da obavite taj intervju za posao

Post Život

To je razlog zašto se i dalje bolesne na odmoru

Post Život

Uzmi svoje ruke na najboljim vibratorima na svetu

Post Život

Odmor u Grčkoj: Jedan urednik govori o svom iskustvu na krfu

Post Život

Ljudi koji žive najduži udeo ovih pet osobina ličnosti

Post Život

Avesome stvari sa prijateljima koji ne uključuju alkohol

Post Život

Kako sam naučio da volim svoju vaginu Stina sandersa

Post Život

Ovim putem za sve što vam je potrebno da znate o našem događaju u živom radu