Dom Emili Blunt u Nev Iorku je sve vrste #interiorgoals | RS.polkadotsinthecountry.com

Dom Emili Blunt u Nev Iorku je sve vrste #interiorgoals

Dom Emili Blunt u Nev Iorku je sve vrste #interiorgoals

Emili Blant i Džon Krasinski su konačno uselili u njihovu 6 miliona € Brooklin kući nakon što je proveo meseci renovirali.

Da li je to samo nama, ili se Emili Blunt dom izgleda da menja mnogo u poslednje vreme? Nakon što je prodala svoju prelepu LA kući da Kendall Jennerfor 6 miliona € ranije ove godine, Emili Blant i njen suprug Džon Krasinski sada postavili dom u Njujorku - i njihov novi dom je jednako neverovatna. Očigledno.

Njihov novi imovina je 3900 kvadratnih metara Tovnhouse u Bruklinu, Njujork - a to je skoro svaki centimetar na #houseporn smo svi nadali da će biti.

Devojka na Trainactress i joj Officestar muž kupio krečnjaka vilu u decembru prošle godine za 6 miliona evra, ali se kaže da je proveo poslednjih nekoliko meseci iznajmljivanje u prestižnom Upper East strani The Nev Iork, dok su proveli 300 € k renoviranje svoj novi Park nagib kući.

load...

Uprkos vremena i truda trebalo je Emili Blunt i John Krasinkiturn kuću u savršenu porodičnu kuću za njihove dve ćerke, dva-godišnji lešnika i jedan-godišnji Ljubičasta, izgleda da je kuća bilo vredno truda.

Ispunjen sa originalnim karakteristikama opisuju kao "kvaliteta muzeja", kuća je puna period kamina, originalni vijence i predivnim mahagonija stepenicama koje vode do kuće je šest spavaćih soba na spratu.

U međuvremenu, dole nam daje neke ozbiljne unutrašnje ciljeve zahvaljujući prethodnom vlasniku, koji je prema podacima Agencije Njujork nekretnina StreetEasi, bio dizajner. Sa parketa celom, mi smo opsednuti Big Bai-vindoved muzike sobu i volim elegantan, ali domaću kuhinju koja je dovoljno prostran da primi čak i najviše postigli kuvara.

Kao i prodaju svoju LA pad na Kendall Jenner, Emili i Jovana su takođe prodali svoje druge zapadne obale svojstva, uključujući i njihove Mulholland Drive dom za 3 miliona evra i njihovo Ojai vikend bijeg koji prodat za 4 miliona evra. Ako su ovi kalifornijski prodaje se suditi po, izgleda kao da je snaga par Holivud se nastanio u Njujorku za dobro...

load...

Slične vesti


Post Život

Da li nas sami sebe obuzdavaju?

Post Život

To je kao da je žensko silicijumska dolina

Post Život

Nikada nećete pogoditi koliko je potrebno za dobar seks

Post Život

Kako da izlečite migrenu: Saveti i trikovi i saveti

Post Život

Mc se sreće: Marie France Van damme

Post Život

Surrogatne trudnoće i sve što vam je potrebno da znate o surogatiji

Post Život

Sek kalorije: Ovo je koliko zapravo zapalite tokom seksa

Post Život

Sestre iza piksivoo odrastanja sa nasiljem u porodici

Post Život

Razdvajanje sa kućnim ljubimcima: To su najpopularniji razlozi zašto

Post Život

Kreator tajne bašte Jo Vidler deli svoje vrhunske savete o karijeri

Post Život

Prestanak je dobar za tebe. Da stvarno. Marie Claire

Post Život

Periodi su bol, ali evo kako živeti s njima