Idealni bekstvo kada treba da izađete iz grada. Marie Claire | RS.polkadotsinthecountry.com

Idealni bekstvo kada treba da izađete iz grada. Marie Claire

Idealni bekstvo kada treba da izađete iz grada. Marie Claire

I to će vas odvesti manje od sat vremena

Zašto ići? Londonu je super i sve to, ali ponekad želite bijeg od gradskog života, to ne dolazi u pet sati putovanja u prilogu. Enter the runnimede, manje od sat vremena vozom od Vaterloo - ovaj hotel i spa je odličan način da pobegne grad i pronađu sebe u prilično okružuje od Egham, gde bukvalno možete izaći iz hotela na obali reke thames.

LocationDid smo pomenuli da gleda na reku Temzu? Šetnja do zadnje strane hotela, gde se nalazi udoban dnevni bar i vi se bukvalno stoje pogledom vodu. Čak i za neodvažan, vredi šetnju duž kanala strani putu da svoju prirodu prefiks, pre nego što se vraća i ima piće na terasi, što naravno, ima pogled na vodu.

load...

Prostorija smo ostali u sobi dupleks stan stilu, koji je neočekivano veliki i previdi vodu. Prostorija, koja je malo odvoji od glavnog hotela, dajući joj osećaj kabinom nalik, takođe je imao posebnu dnevne sobe, i veliki dnevni boravak sa bračnim krevetom. Ove vrste soba na Runnimede su takođe pas-prijatan - featuring in- trpezarije i za vas i vašeg psa sa svojom nadahnutom meniju VONDERBOO pas.

FoodThe restoran ovde bio pravi vrhunac, a daleko od toga da bude dodatak element, lock-bar Kuhinja bi lako mogla biti razlog da se vrati na Runnimede, čak i ako nisu ostati celu noć. Sve u vezi sa hranom, kada smo ostali je bila savršena, od savršeno kuvane šnicle i ukusan sos, sve do vina koje je izabran za nas. Prava poslastica.

SpaThe Runnimede ima otvoreni bazen i terasa za letnjih propadanja, kao i dobre veličine zatvoreni bazen i džakuzi, ali mi smo bili uglavnom u njoj za luke, još Super dobrodošlicu dana banje. Ako ste dovoljno vremena, odlučite se za ESPA aromatične leđa, vrat i ramena masaža (45 €), što će bukvalno srediti bilo bolovi (hvala za taj 9 - 5), ili ako je vreme više na tvojoj strani, ići za svojim potpisom Hot Stone masaža celog tela koja je vrhunac luksuza.

load...

Ne missIou're na obalama Temze, je topao letnji veče, a vi ste na odmoru... Šta da radimo? Odlučiti za vožnju u genijalnom HotTug, očigledno. Jer da, tokom letnjih meseci, vodeni-lokacija poprima život za sebe, a ništa čini svoj put do Runnimede kompletnu nego vožnju u ovom hibridnom plovilu koja je pola džakuzi, pola brod. Ne brinite, peć na drva održava vodu tropsko 38 ° C, tako da je to više kao u tropskim krajevima nego Temze.

Dok si tamo... Tokom našeg boravka, uzeli smo putovanje u Vindsor (nekoliko minuta, ili ako se osećate hrabar, sat ili tako peške), i proveli nekoliko sati pretvarajući smo bili plemstvo u Vindsor - to je Instagram san.

Ostaje na curenje su od 169 € po sobi po noći na osnovu dva deljenja standard double o B & B osnovi.

load...

Slične vesti


Post Život

Transgender imena: Trans ljudi objašnjavaju svoj izbor novog imena

Post Život

Koja kava govori o vašem metabolizmu

Post Život

Kako tvoje braće i sestre oblikuju svoju ličnost i život?

Post Život

7 stvari koje vam niko nikada ne govori o bebi

Post Život

Kako koristiti letnji odmor za lični razvoj

Post Život

Betti za škole: Autobusi krenu na put kako bi rekli devojkama i dečacima o periodima

Post Život

Tantrički seks: Vaša potreba da znate vodič za orgazme koji pate u uma

Post Život

Mesto Lunceston

Post Život

Najbolji gastro pabovi u kostvoldovima

Post Život

Ja sam zamenio normalnu rutinu za teretanu samo dve nedelje i nećete verovati šta se dogodilo. Marie Claire

Post Život

Veliki britanski Boltholes: Gainsborough kupatilo, kupka, somerset

Post Život

@vork live: Naučite kako da kreirate izgled izgleda posla