Ideje za kućne kancelarije iz instagrama | RS.polkadotsinthecountry.com

Ideje za kućne kancelarije iz instagrama

Ideje za kućne kancelarije iz instagrama

U potrazi za Sredite i snazz svoj kućnu kancelariju? Drav inspiraciju od ovih zapanjujućih Instagrams

Raspoloženje odbor? Proveravati.

Apple MAC? Proveravati.

Vešto postavljen dizajner kremu za ruke i povremene božure bacili u starom jam tegli? Proveravati.

Napravite vaš dom kancelarija ili radni prostor lepšim od inspiraciju iz nekih od najlepših kućne kancelarije na Instagram i to bestselera je sigurno da prati...

Mi ne možemo pomoći, ali mislim da bi to bilo malo teško raditi oko sve te sveže cveće (zapravo se ništa ne uradi na kraju krajeva vreme provedeno uređenje, zalivanje, baca jednom mrtav i zamena će biti teško). Ali volimo prilično-roze-haos vibracije ovog prostora na stolu, posebno one vešto-snimljenih PANTONE kartice koje će duplo velike malo-do kartice.

load...

Bloger Hana Gejl ulepšava svoj sve-beli sve sto prostora sa nekim šarenim cveta i nekim Artsi uramljena otisaka.

Mali, ali savršeno oblikovan, volimo ovaj retro minimalistički sto i senfa kašika stolicu. Kao svi iz-doma radnici znaju, udoban ćebe je apsolutno neophodan za kada je grejanje odlazi u sred dana - pa ako može da šik Chevron štampanje jedan, sve bolje napraviti.

Držite sto pregledna i ulepšati vaš poslovni prostor sa nekim velikim, masnim umetnička dela. Ova postavka je sigurno da kreativne sokova teče.

Ovaj uredni mali sto set-up je savršen za male kancelarijske prostore. Koriste svaki centimetar prostora za praktičnu svrhu - ugrađeni skladištenje održava stvari uredno i omogućava maksimalnu radnu površinu.

Ako minimalizam je vaša torba, ovo sve-beli radni prostor je za tebe. Orhideja je veliki povik ako si serijski biljka-ubica, isto - oni zahtevaju vrlo malo pažnje i zadržati uglavnom za sebe.

load...

Pored poseduju najmanji laptop na svetu, mi volimo čistu belu radnog prostora te osobe i plutajući policu. Polica ili slika platforma je odličan izbor za prikaz nekog gore sto sliku inspiraciju bez čekića rupe svuda.

Đavo je u detaljima u ovom monohromatski radnom prostoru, od zlata vrhom noge stola do sveže plumped blush jastuka. Zadržavanje radnu površinu jasno nereda izborom sto sa fiokama je dobra ideja, ako ste skloni da rade haos.

Ako se desi da treba desktop zatrpan rada rekvizita, to ne znači da ne mogu raditi u šik organizovanog haosa. Mi volimo ovaj topao prijem ugao vodi uredan sa strogim šemu boja.

Napravite vaš dom kancelarija odmah više udoban sa zidu galerije iznad vašeg stola. Pomešati inspirativne otiske, citate i porodične fotografije da naprave dobar balans snimaka.

Učinite vaš sto mesto kreativnog lepote sa arti raspoloženja odbora. Samo nametne strogu jedan-na-jedan-off pravilo, tako da se ne završavaju sa pretrpanom pin-tabli i sa previše pretrpano uma.

Drugi odličan način da zadrži svoj sto pregledna? Odlučite se za skladištenje zida u obliku jednostavnog belog Magazine Rack. Volimo te zlatne floating saksije, takođe.

Organizator san, sve ima svoje mesto na ovoj girli Set-Up, od tih vila-svetlosnih uređen mini-fioka u tom Rose-zlatne olovke pot. Bili bismo veoma srećni radi ovde.

Ovaj mini sto je prostor samo ključa preko sa kreativnošću. Mi volimo ideju doske podlogu za škrabotine ideje o, kao i ovčija sedište udobno.

Ta izjava lampa koristi ovu slatku malu sto prostora od sivilo do Fab. Ne postoji ništa kao vaza od svežeg cveća na početku svog radnog dana da podigne raspoloženje, takođe. (/ Ti dam nešto da postavljate na Instagram.)

Taj tepih. To stolica. To oglasna tabla. Mi želimo da kućnu kancelariju. Molimo vas.

Ograničiti sve svoje filmske novosti i zanimljivosti na šik fioke da bi vaš sto osecate i izgledate uredno i organizovano. Mi volimo ovu set-up.

Veliki lampa, veliki tepih, veliki kaktus, slatka mačka. Da, možemo da radimo ovde.

Kako bi bilo dodajući najveći okvir na svetu iznad vašeg stola da drži sve svoje kreativne misli na jednom mestu? Plus majmun. Svako treba majmuna.

Ako imate pogled ovako, stavi sto ispred njega na vlastitu odgovornost. Kako ova osoba se neki posao uradi? #DaiDreaming

load...

Slične vesti


Post Život

Najbolji instagram koji vodi računa o nedeljama o mentalnom zdravlju

Post Život

Kako odložiti period: Evo šta sve treba da znate

Post Život

Zbog toga je prošle godine preko 61 miliona turista posetilo grad Nev Iork

Post Život

Da li je kućna prašina stvarno odgovorna za to da ljudi dobiju težinu?

Post Život

Kako imati hladno vjenčanje - jedinstvene ideje za stilske neveste

Post Život

Vibrirajuće pletenice - seksualna igračka o kojoj svi pričamo

Post Život

Hoćeš da doživiš plavu planetu II IRL? Odvedi se na ostrvo Mirihi

Post Život

Položaji spavanja: Kako i zašto oni utiču na spavanje

Post Život

Dajte vašem domu prolećni osjećaj s lijepim floralama i prirodnim teksturama

Post Život

Sve što trebate znati o pilatesu trudnoće

Post Život

Dan kada sam otkrio da je moj dečko anoreksičan

Post Život

9 odličnih recepata za palačinke iz najslavnijih restorana u Londonu