Intercontinental Danang sun Peninsula resort: Dobrodošli u najnapredniju resort u Vijetnamu | RS.polkadotsinthecountry.com

Intercontinental Danang sun Peninsula resort: Dobrodošli u najnapredniju resort u Vijetnamu

Intercontinental Danang sun Peninsula resort: Dobrodošli u najnapredniju resort u Vijetnamu

Majmuni, masaže i monohromatski popločan podovi vaših snova.

Osećajući Vijetnamski toplotu na licu dok se u impresivnim pogledom na plaži iz svog privatnog balkona dok delio tropskog voća tanjir sa porodicom retkih crveno-potkoljenicom douc majmuna. Samo još jedan dan na Monkei Mountain.

Nije ni čudo što je Instagram publika ide u Danang.

InterContinental Danang Sunce poluostrvo Resortmai zvuči kao prosečnog luksuzni boravka i neki čak mogu reći da zvuči kao kulturni Cop Out, ali zbog svog društvenog medija feeds, nemojte se prevariti.

load...

'Luksuzni majmun hotel "kako se često naziva, je ugrađen u bujnom padinama Monkei Mountain u srcu Son Tra poluostrva zapovednika, Danang Citi - mešanje divljih životinja, obična luksuz i najbolje estetskih pozadine.

Velcome to najviše Instagrammable hotel Vijetnama.

Luksuzni 90 minuta tretmani podmlađivanja masaže su omaž lečenja mudrosti prenosi od predaka, dostupan u nizu tretman vila mahuna duž obale privatnog lagune kurorta.

Takođe, na sajtu je Pedi: Mani: lek Studio od svetski najtraženijih pedicurist, Bastien, Gonzales, mešanje pedikira, lak za negu i terapiju masažu, sa fokusom na buffing nokat umesto da ga slika. Ako ste nakon obojenog manikir ovo nije za vas, ali ako želite nokte vrate na svoje prirodne sjaja, vredi posetiti.

HRANA

Slabo je odmaralištu Idemo do za Vijetnamski doručak, ručak i večeru - proverite da li provesti jutro na zelenom balkon s Vijetnamski kafe - tu je led i kondenzovano mleko uključeni! Ali pazite na dosadnih majmuna koji će vam sigurno posetiti.

load...

Za potrebe ljubavnih ipak, glava na bosi restoranu na nivou okeana i uživajte sveže plodove mora pod solomennoj Alang Alang krova. Ili, ako želite da uradite kako treba i jesti u restoranu bosi bosi, dole noću i jede jastoga na pesku pored baklji. To je spektakularno.

Ponos i radost odmaralištu je, međutim, La Maison 1888- koji, kao što ste verovatno okupili iz imena, više francuski nego jezik - drugi klimanje glavom u kolonijalnom istorijom.

Trenutno nadgledana od tri-Michelin glumio kuvara, Pierre Gagnaire, meni ima sve od školjki i žabe (kuvanog svaki put) do ananasa raviole i maslinovo i kapar votke želea - iako je to poslednji možda bio korak predaleko.

Ali, čak i ako niste Foodie, Vredi posetiti i instagram svrhe samo uz svaku sobu u Maison posvećen francuskim člana porodice. Pobrinite se da idu u Le Boudoir de Madame za neke realne avangardnih enterijera - govorimo S & M bičevi i rese.

Gde Trgovina

Najbolji u blizini šoping spot je Hoi An - i dok to v 45 minut, to je dobro isplati - ako samo da označite sajt Kulturna baština sa liste kašika.

Zapanjujući drevni grad je prepun drvenih kineskim shophouses i hramova, ali pazite da provedemo neko vreme pregledate uličnih prodavaca koji prodaju sve od mirisnih i bambusa za kupanje kašike Pinterest-vrednih pletene korpe torbe.

Ali ako ne mogu da drevnog grada, ima za kupovinu selo na licu mesta na poluostrvu Resort, prodaje sve, od Vijetnamski mode visoke klase suvenira.

KNjIGA SADA:

Dvokrevetne sobe u InterContinental Danang Sun Peninsula Resort početi od 478 € po noći. Da rezervišete, posetite http://vvv.danang.intercontinental.com/.

load...

Slične vesti


Post Život

Pogodnosti crne sezone o kojima sigurno trebate znati

Post Život

Ideje o medenom mesecu: Šestomesečni povratni put je spasao moj brak

Post Život

Kako započeti trčanje i zašto će vam promijeniti život

Post Život

Zašto nas novi trud za utrobe treba brinuti za sve nas

Post Život

Ljudi dele najčudnije datume na koje su ikada bili

Post Život

Najbolji prijateljski citati: Naši omiljeni citati za prijateljstvo

Post Život

Mc se sastaje: Gabriela Moncada, menadžer za zastupanje brendova, Jose cuervo

Post Život

Milenijumska potrošnja Navike: Da li štedimo ili potrošimo?

Post Život

Kako da svoje telo spremite za maraton od strane fitness blogera AJ odudu

Post Život

Nutribullet recepti: 5 zdravih mirisa koje vam pružaju trenutni podsticaj

Post Život

Hitna c-sekcija - ono što bih voleo da sam znao pre nego što sam ga imao

Post Život

Ovo su najlepši privatni bazeni širom sveta