Kako bebitirajte svoju karijeru | RS.polkadotsinthecountry.com

Kako bebitirajte svoju karijeru

Kako bebitirajte svoju karijeru

Plašiti se povređeni kada odete sa imati bebu? Rejčel Karlajl pita mums koji su to napravili kako su uspeli materinstva i iz snova karijeru.

Ako planirate da dođete do vrha, kuća muž može biti odgovor, kaže Helen Morrisei, globalni menadžer fonda kampanje za više žena u britanskim sala za sastanke: njen suprug Ričard je svoju karijeru da brine o svojim devetoro dece. "To je veoma teško za oba roditelja koji rade puno radno vrijeme za uspeti da dovede do dece koja su srećni i stabilna", kaže ona.

Proširiti svoje veštine

Provedite svoje dvadesetim i tridesetim godinama hvata svaku priliku da prošire svoje veštine, tako da može biti okretan sa svojim izborima kasnije - i ne spadaju u klasične zamku specijalizovana prerano u svojoj karijeri. Čim možeš dobiti neku finansijsku i operativno iskustvo iza sebe, savetuje Ines Vichertom, autor Vhere Have All the Seniorke Gone? (26 €, Palgrave Macmillan). To će učiniti više promotable (i samim tim manje nepotreban ako želite fleksibilnost kasnije), ali i tržišno zato što imaju širu bazu veština. Poslodavci obično listu tri ključne veštine kao mreža, razumevanje bilansa stanja i finansije iza vašeg industrije i mogućnost da rade osnovne marketing. Razumevanje sva tri je od suštinskog značaja za starije rukovodećim poslovima, ali je sve više poželjno za juniora i srednje-upravljanje ulogama.

load...

'Muškarci znaju da će raditi za najveći deo ostatka svog života, pa misle o završne igre. Ali žene ne misle tako dugoročno, verovatno zato što oni moraju da ugrade pauzu za dete ", kaže Karen Gil, osnivač Everivoman, poslovno umrežavanje organizacija ženska sa 40.000 članova. Preuzmite svoju aplikaciju u karijeri. Navigator (everivoman.com), koji pruža savete, savete i istraživanja.

POSTANITE 'MUMPRENEUR'Siobhan Freegard podesite online zajednicu Netmumsafter rođenja svog drugog deteta. Ona sada ima 1,2 miliona članova i m promet od 2 €. Ona savetuje: "Ne bojte se lateralno mišljenje." Rođenje bebe može da znači i rađanje novog karijeri: skoro polovina novih majki može promeniti karijeru ili ode samostalno i da procenjuje da sada ima oko 300.000 "mumpreneurs" koji su postavljeni svoje kuhinja stolom preduzeća, obično početni kapital od najmanje 500 evra.

load...

Razmislite svoje veštine i izgraditi oko njih, kaže Lora Rignei, suosnivač Mumpreneur Velikoj Britaniji, koja podržava majke u poslu. "Mnogo mame membranu sa idejom proizvoda na osnovu nečega što bi voleo da je kupio za bebu ili usluge koje su želeli. Ne brinite se njegova nije u potpunosti originalan, ali morate da ga bolje od svih ostalih. Imamo mums koji spoj svoj čaj i prodaju ga širom sveta, oni koji prodaju pola cene ulaznice za pozorište, i mnogo onlajn bebe butika i nišu dečijih proizvoda. Sve što je potrebno je laptop i telefon - možete napraviti vebsite za 2 € mesečno ". Prve četiri godine su teška, upozorava ona, "ali nakon toga ravnoteža posla i života postaje dostižan." Da li vaše istraživanje i dobiti poslovne savete od sajtovima kao što su mumpreneur.com i mumslub.co.uk.

load...

Slične vesti


Post Život

Britanski vodič o tome kako da uštedite novac za odmor

Post Život

Najgore aplikacije za društvene medije za vaše mentalno zdravlje

Post Život

Hoćeš da doživiš plavu planetu II IRL? Odvedi se na ostrvo Mirihi

Post Život

To je ono što je kao savetnik za vezu sa craigslist-om

Post Život

Jeftini letovi u Velikoj Britaniji: Najjeftinije destinacije za let za mesec dana

Post Život

#breakfree od likova: Poznati citati o samopouzdanju

Post Život

Biti čovek je tekuća krivica za učenje. Ovo je putovanje jednog pisca

Post Život

Orgazme: Zbog toga se stvarno osećaju tako dobro

Post Život

Clara Amfo intervju

Post Život

Kako to učiniti velikim na IouTube-u

Post Život

Ono što oseća liketo imaju Step mum iste godine kao i vi

Post Život

Toastie recepti: Ove taline će vam promeniti život