Kako da ostanete na tradicionalnom (ali hi-tech) brodu | RS.polkadotsinthecountry.com

Kako da ostanete na tradicionalnom (ali hi-tech) brodu

Kako da ostanete na tradicionalnom (ali hi-tech) brodu

Jer svako treba da dožive London na kanalima najmanje jednom 

Način na koji Homestai sajt, šljiva Vodič, se razlikuje od ostalih rent kompanije je da rade sa vlasnicima da prilagode svoje vreme.

U našem slučaju, pošto izabrali da ostanu u jednoj od svojih North Vest London houseboats (jedan od njihovih 870 objekata u prestonici), ona uključena našu nautički smeštaj, večeri u Notting Hill je vegan i organske restorana apoteka i jedan dan u životu skipera vozi GoBoat.

load...

Izlazi iz cevi stanice, osetio nadrealno pokušava da lociranje Velvet Morning.

Moj telefon karta me može odvesti do sada jedino i tada je bilo do mene da se krećete u Londonu kanale.

Pozdravio našeg domaćina i velikodušan koš (ispunjenog šampanjac tartufima, Prosecco, jagoda i doručak kartu), nije trebalo dugo da se osećaju kao kod kuće.

Dok je kućica na splavu nudi beskrajnu autentičnost (dnevnik gorionik, nema TV itd), suptilnu dodatak Google Home (preko njihovih partnerstvu sa Plum Guide) je skoro kao da vaš sopstveni Concierge desk. Ne samo da se mi uštedeli vreme, takođe poboljšana naše Homestai.

 

"OK Google, pusti neku Sam Cooke," i mi smo odmah morali na nekom dušu. 'Hej Google gde je naš najbliži supermarketa?' a mogli bi zalihe materijala.

U večernjim satima našeg boravka, imam spreman u kupatilu, koji se može pohvaliti samostalni kupanje i darežljive stavove kanala preko sudopere.

Dalje 15 minuta hoda, Farmaceustko nas impresionirala (jedan vegetarijanski, jedan mesoćder) sa raznovrsnom ponudom. Vinska karta sama uključeni organske vina, Biodinamic vinesand sumpor slobodne i minimalne intervencije vina. I, nemoj da nas počela koktela i meni la carte. Čak i ako niste obično u organskoj hrani, ili vegetarijanske hrane, da prkose da ne volim ovo mesto.

load...

Vraćam za spavanje na brodu (ispred vatre, naravno), puzeći smo u krevetu, sa tople boce vode zagrevanja naše noge, i zaspao uz zvuke prirode.

Sledećeg jutra, pottered smo po kuhinji što mimoze, jaja i avokado na tostu (još uvek smo u Londonu, nakon svega!) Pre nego što krenete na GoBoat obilaska kanala.

Počevši od u Paddingtonu, naš put nas je odveo u Camden Lock preko Mala Venecija - gde smo i dalje mogli da vidimo Velvet Morning (ili 'dom', kao što sam navikao da ga zove posle samo jedne noći.)

Hosting nekoliko prijatelja na našem GoBoat, koncept vam omogućava da vozi održivo izgrađen brod, zajedno s stol, oko kanala sa bilo kojim ugostiteljski ste spremni da donese. Plaiing kapetana za dva sata je iskustvo svako treba pokušati barem jednom.

Oh, a da li sam nosio bretonski pruge za moj vikend? Vi se kladiti da jesam.

load...

Slične vesti


Post Život

Nova studija pokazuje da je petina britanskih parova na ivici raskida

Post Život

Poznati citati o trudnoći

Post Život

Evo gde ćete dobiti najbolji pogled u Cambridgeu

Post Život

Najbolji najgori dani vašeg života: proveo sam svoj dan venčanja, želeći da je gotovo

Post Život

Higijena sanacije: Šta je to i kako možemo to postići?

Post Život

Amazon prime fitbits za čak 37,79 EUR 53% popusta

Post Život

Problemi dušice: Kako preživeti Božić sa svojim

Post Život

Ružičaste i zelene enterijere trenutno ubrzaju na pinterestu

Post Život

8 stvari koje sam naučio o anksioznosti kao hipnoterapeuta

Post Život

Jedna žena otkriva kako da ima super orgazam

Post Život

Najgore aplikacije za društvene medije za vaše mentalno zdravlje

Post Život

Veliki britanski Boltholes: Ivi vikendica, istočno Boldre, nova šuma, hampshire