Kako stići nogom u vrata bez kontakata | RS.polkadotsinthecountry.com

Kako stići nogom u vrata bez kontakata

Kako stići nogom u vrata bez kontakata

Dobijanje na prvoj stepenici lestvice karijere često je najteži karijera izazov suočavamo. Ali jedna dobrotvorna radi na tome da ovo promeni hiljadama žena

Vords bi Rosie Benson

Svako ko je ikada pokušao da nađe posao zna da je u potrazi za otvore je prilično sa punim radnim vremenom u sebi - Cue večeri kočarenje dosadan posao lokacije i beskrajno Doterivanje zelenilom LinkedIn profil.

Izazovi sa kojima se suočavaju mladi koji traže posao - Nedostatak kontakata, dovoljno relevantan iskustvo, i konstruktivna povratnih da pomenem samo neke - su uvećane u kombinaciji sa nedostatkom sigurnosne mreže, kao suportivne porodice, stabilna smeštaj i finansijsku sigurnost.

load...

Nedavna istraživanja pokazuju da su skoro 300.000 mladih žena isključeni iz tržišta rada zbog nedostatka podrške. Dok je u platama je sužava za millennials je i dalje širi znatno nakon žene treba vremena bez posla da imaju decu. Nedostatak pristupačne brige o deci u Velikoj Britaniji znači da mlade majke u određenoj borbi da ponovo uđe u UK radna mesta.

The Ioung Ženska Trustis dobrotvorne sa ciljem da se sve to promeniti. Njegova jedina dobrotvorna u Velikoj Britaniji koja isključivo fokusira na žene starosti od 16 - 30 koji se bore za život na niskom nivou, ili bez plate, a koji su u riziku od zarobljen u siromaštvu. To pomaže da žene u radu kroz jedan-na-jedan coaching, pomoć u pisanje CV i poslove, a takođe vodi nacionalne kampanje da istakne oblasti u kojima nevladina podrška za žene u niskim ili nikakvim primanjima pada kratko.

Dženi Mullinder, 25, koriste u dobrotvorne svrhe je 'Vork It Out' trenersku uslugu sama se vrati na posao. Ona sada sedi na Savetodavnog odbora za društva je:

 

"Pre nego što sam imao trening osećao sam se izgubio i zaglavili. Trener Poverenje mojih mladih žena mi je pomogla da razmislite o tome šta sam strastven i ono što je važno za mene. Bio sam u stanju da iskoriste da ide napred i da sledeći korak u svom životu. Njegova mi je pomogao poslove zemljišta u omladinskom sektoru i suviše da volontiranje. Korišćenje trenersku servis je bio jedan od najboljih odluka koje sam ikada napravljenih. "

load...

 

Isis Mason (u daljem tekstu, gore levo) i koristi mladih žena poverenje 'Vork It Out' uslugu nakon što je čuo o tome putem Tvitter:

 

"Imao sam domaćinstva za pokretanje i dete da se staraju i borila da sastave kraj s krajem, moji izgledi nisu uopšte izgledaju dobro", kaže ona. "Osećao sam se kao neuspeh i nisu imali kome da se obrati. Ali trener Poverenje moja mladih žena je potpuno fleksibilan i uvek podržava mene. Mi bismo organizovati da razgovaramo nakon što sam mogao uputiti svoju ćerku u krevet, i provesti veče sa fokusom na mene, moje dostignuća, i gde sam hteo da idem u životu. Dala mi je praktične načine da se bave anksioznosti i prevaziđu osjećaj da nisam bio dovoljno dobar. Dok je moj koučing je došla do kraja, moje samopouzdanje je potpuno obnovljena i obezbedio sam deo radno vreme započeo proces podnošenja zahteva za postdiplomske studije. "

 

21. Februara, mlade žene poverenje održaće svoj prvi Dodela nagrada, da proslavimo žene koje su prevazilaženje prepreka za uspeh u životu. Oni žele da naglasi činjenicu da se nogom u vrata je često najveća prepreka za mlade žene. Princeza Aleksandra (rođak kraljici) će biti prisutan da predstavi nagrade pobednicima.

Da biste saznali više o mladim ženama poverenje i kako oni mogu pomoći da posetite njihov sajt ovde.

load...

Slične vesti


Post Život

Veliki britanski Boltholes: Sopvell kuća, Hertfordshire

Post Život

Kako biti telo pozitivno

Post Život

Dobrotvorne službe u Velikoj Britaniji koriste moć šminke da pomognu domaćim žrtvama zlostavljanja

Post Život

Mentalno zdravlje muškarca: 7 načina da pomognete ukoliko vaš dečko ima depresiju

Post Život

Kako imati aktivnu vožnju

Post Život

Ovo su sedam znakova sa kojima se prijavljujete pogrešnoj osobi

Post Život

Kako pomoći u prevladavanju nelagodnosti zgaga u trudnoći. Marie Claire

Post Život

To su stvari koje vaša druga polovina mrzi o tebi

Post Život

Kako modernoj sobi dati cool, retro spin. Marie Claire

Post Život

Jeftini letovi u Velikoj Britaniji: Najjeftinije destinacije za let za mesec dana

Post Život

To je ono što tvoj šef misli da su vaše najgore navike

Post Život

Periodni bol: Ova žena je bila na njenom periodu pet godina