Kopenhagen: Vodič za najsrećniji grad na svetu. Marie Claire | RS.polkadotsinthecountry.com

Kopenhagen: Vodič za najsrećniji grad na svetu. Marie Claire

Kopenhagen: Vodič za najsrećniji grad na svetu. Marie Claire

Kao hladnih meseci uvući u i kratke tamne dana razboj, uhvatite sebe polako povlači, poništavanje društvene planove i osećaj generalno samo nervozna svakodnevnim sivi oblaci? Vreme je da proverimo svoje zimske melanholije i napravite kratku put (a samo 2 sata leta) na zemlji sreće, određenije Kopenhagenu, glavnom gradu Danske, gde je 'Good Vibes "bukvalno Moto zemlje.

'Higge "danski izraz koji se može slobodno preveden" u potrazi za svakodnevne sreće ". Da izleči vinter blues preporučujemo recept od 2 ili 3 dana ili nedelju ako imate godišnji odmor.

Mi smo nedavno bili u gradu za Kopenhagenu Fashion Veek i ispitivan u Bi Malene Birgerteam na gradove vruće tačke i moderan Hangouts, čitaju ispod za upotrebu istinski insajdera na kojoj jede, spava i prodavnica svoj put do sreće u Kopenhagenu.

load...

Gde odsesti? Jedan od mojih prijatelja, bivši baletan Aleksandar Kølpin je otvorio hotel na povremene luksuza, Sanders, postavljen u srcu istorijskog kvartala u Kopenhagenu. Očekujte luksuzni servis, gde je ručno odabrao hosts krojača i prilagodite svoj stai.Lulu Henkle, PR & Brand konsultant,

Hotel Manon Le Suitesmai biti najviše hiped hotel u Kopenhagenu u ovom trenutku zbog opuštene, održivog načina života u samom kuka, srećnu i plodno tle. Hotel je savršen urbana osnova za prijatelje, posao ili porodica da uživaju sve što Kopenhagen ima da offer.Sofie Holst Nivold, PR koordinator

Gdje jesti za doručak? Sofi: Atelje Septemberis jedan od mojih svih vremena omiljenih mesta u Kopenhagenu. Voleo bih da počne svakog jutra sa meko kuvana jajeta, kroasanom i šolju jake crne kafe, dok je grad budi.

Lulu: Volim ovaj kul i udobno mesto zvano Hafnia bar. To nije bar samo jedan mali kafić sa zdravim, ukusnim i održivog hrane. Sva hrana je domaća, sa super-namirnica i organskih sastojaka. Imaju veliki izbor bez glutena, vegan ili dodati meso i ribu.

load...

Za ručak: Lulu: Kada dođete u Kopenhagen morate da probate našu poznatu "Smørrebrød" nazivaju otvoreni sendvič. Volim mali old fashion restoran pod nazivom Sankt-Annae. Otvoren je in1894 i klasična danski restoran sa šarmantnom atmosferom sa uzvišenom servis. Sva jela su servirana na Roial Copenhagen porcelana i salvete i stolnjaci se ispeglala do savršenstva, vrlo otmeno.

Ako ste u potrazi za mesto da zgrabite brzo griz onda preporučujem BAEST, za najbolju picu i buratta u gradu! Moj drugi omiljeni ručak mesto je Beau Marche.Michelle Igre Sonne PR asistent

Sofi: Volim biti na ručku u Cantina. Ovo mesto ima najbolju jednostavan italijanske kuhinje, domaće testenine, pice i male jela za deljenje. Svratiti i zgrabite izuzetan komad Italije u Kopenhagenu gradu.

Za večeru: Lulu: Restoran Plutois jedan od mojih omiljenih mesta. Volim atmosferu ovde ima cool vibracije i restoran je uvek pun Fab ljudi čak i na ponedeljak uveče. Hrana je ukusna, cene su dobri i imaju veliku vina i ukusan koktela.

Sofi: Restoran Geistis pravo zadovoljstvo da jede, a hrana je apsolutno neverovatna.

Mišel: Pogledajte Aroiion Norrebro kao i za najbolju tajlandski hrane.

Gde da piju: je novo mesto u gradu Dendi i izgleda kao NI Lounge Club: Lulu. Dizajn enterijera je neverovatna mešavina boja, otisaka i materijala i daje Postavite izuzetno pribran i udoban vibracije. Ako dođeš ranije je atmosfera ohladiti i možete uživati neverovatne koktele i dobar razgovor. Kasnije muzike je došao i mesto pretvara u zabavu.

Michelle: Vinhanen, je takođe veoma udoban i lokalno vino bar na Norrebro, gde možete da sačuvate svoju bocu i dobiti još. Za nešto više ekstravagantne zatim glave do Brønnum, to je najlepši koktel bar u centralnom Kopenhagenu.

Sofi: Ima mnogo udoban vina i koktel barovima u Kopenhagenu, ali za piće pre večere Volim da idem u Llama, Ved Stranden 10or Nebbiolo.

Šta videti i gde prodavnica: Lulu: Etage projekte je Kopenhagen na bazi umetnost i dizajn Galerija A. Volim ovu skrivenu biser u Kopenhagenu, nikada ne treba da propustite posetu ovom čudesnom mestu.

Sofi: Also check out Prodavnica Dora Dali mala, ali hladan radnja sa najviše lepe i šarene unutrašnjosti, ona se nalazi pored Bi Malene Birger HK.

Mišel: Stan je lep enterijer prodavnica u Christianshavn. Christianshavn i Christiana su mi omiljena mesta da zgrabite kafu i idu za šetnju duž canals.Iou mora posetiti Normann, prekrasan koncept prodavnicu u Østerbro i ako ste u potrazi za Bargin, Magnolija je iz druge prodavnica vredi posetiti. Gl. Strand i Gliptoteket su neverovatna umetnička asocijacija sa puno zanimljivih izložbi.

load...

Slične vesti


Post Život

Hladni lekovi: To su najbolji načini da pobedite hladnoću

Post Život

Koje su svetske pasoše i kako da ih dobijem?

Post Život

To su stvari koje nikad ne želite da čujete kada ste angažovani

Post Život

Nutricioni mitovi uništeni su od veganskih dijetetskih suplemenata

Post Život

Kako jesti zdrav kada imate život

Post Život

8 najboljih venčanih dekoracija za transformaciju svog mesta

Post Život

Kucnite u kupovinu unutar plemena. Marie Claire

Post Život

Terapija oporavka srca i ono što je učila jednoj ženi

Post Život

Prema vašem znaku zvijezda, ovo je esencijalno ulje koje treba koristiti više

Post Život

Ovim putem za sve što vam je potrebno da znate o našem događaju u živom radu

Post Život

Uzmi svoje ruke na najboljim vibratorima na svetu

Post Život

Polu maraton fonda kraljevskih parkova: Sve što treba da znate