Laki bekovi: SHA vellness clinic, el Albir, španija | RS.polkadotsinthecountry.com

Laki bekovi: SHA vellness clinic, el Albir, španija

Laki bekovi: SHA vellness clinic, el Albir, španija

Bolnica sa modernim hotelskim sobama i inspirativnim pogledom Liza Okenham proverava se i gura dugme za resetovanje...

ZAŠTO GO? Ako gaze kroz blato i očajnički neke velike destilaciju, ovo je pravo mesto da ide za vrhunskog uživanje. Pre otvorili osam godina SHA Vellness Clinicvas created bi Alfredo Bataller Parietti, koji je smatrao da usvajanje makrobiotička ishrana pomogao mu da prevaziđe zdravstvene probleme koji su uticali njegov kvalitet života već godinama. On je pogledao u poreklo i veličini prirodnih terapija vode ga u MACROBIOTIC svetske stručnjak dr Mičio Kuši, koji je potom su učestvovali u stvaranju metoda SHA.

Ovo mesto vodi četiri, sedam ili 10 dana izazov (ali neverovatno okrepljujući) holistički povlačenje u blizini Alikante u Španiji. Iako imaju program četiri dana pod nazivom "SHA Otkriće", oni preporučuju minimalnu boravak od sedam do 14 dana da u potpunosti žive SHA iskustvo. Sedam dana Programi obuhvataju SHA fitnes, protiv duvana, antistres i podmlađivanja. 14 dana se preporučuje za pakete za Mršavljenje, Detoksikacija i SHA Essence programa. Takođe postoji program 28 dana pod nazivom "Život reset" za one koji su dovoljno srećni da budu u stanju da mesec dana van.

load...

Očekujte bogate maršrute od makrobiotičke ishrane - za čišćenje i isceljenja jede sistem, klistir i razgovori zdravlje. Možda korak predaleko za mnoge spa-goers, ali onaj koji dobije spa narkomane Gvinet, Madonna, Minogue i Sting uzbuđen - verovatno zato što će doći preskakanje od osećaju mlađe, svetlije, smireniji i srećniji sa kolosalne osećaj jasnog-headedness. SHA je poznata po svojoj Zapadna nauka zadovoljava drevne istočne mudrost. Ova i gotovo garantuje sunce dolazi zajedno lepo na podmlađivanje programima. 

Došao sam da SHA za sve uobičajene nad-cocktailed London razloga: da se opusti, razbistriti glavu, detoksikaciju i melodiju u moje telo. Nakon konsultacija sa stomaka-guranje, jezik proveru i A vagati-u, dr brusilice zaključuje da sam u dobrom zdravstvenom stanju, ali preporučuje theSHA Vellness Rejuvenation Programmeover moje četiri dana boravka, usmereni na striktnom terapijskog plana obroka, zen prirodne terapije kao shiatsu, refleksologija, duboka masaža tkiva i lobanje masaža glave (sve za cilj da podstakne samoizlečujuća koji se često blokiran). Takođe sam ohrabren da učestvuje u komplementarnim vežbe klase kao što su joga, meditacija i istezanje i makrobiotičke kuvanje radionica koje pokrivaju energetske doručka, eksperimentisanje sa biljnim proteinima i kako da zdrav peciva (oh da!). Šetnja do svetionika je takođe obavezna. Tu je dobro opremljena biblioteka, predavanje pozorište, bioskop i čaj dnevni sa bar jednom kiseonika i ako želite da dodatno uzimati stvari, oni takođe nude najsavremenije estetske hirurgije.

load...

Spa odmor obećavaju veliki. Oni obećavaju da transformišu ne samo svoju okolinu, ali vrlo vaše biće. Trik je kako bi ovo poslednji pored kuće leta i to je ono SHA radi tako dobro. Šta ste naučili dok ste je tako snažno informativan ćeš otići sa alatima za prave trajne promene u načinu života, a postoji i opcija podršku praćenje putem e-maila.  

A dragoceni nekoliko dana da će promeniti vaš život - samo vrstu mesto koje dobijate ovisan o. 

KADA? SHA vellness Klinika se nalazi u El Albir, Alicante. Prijatno blagi mikroklima ove oblasti garantuje fantastičnu temperaturu kroz godine, i to je proglašena za jedno od mesta sa najboljim vremenskim prilikama u svetu od strane Svetske zdravstvene organizacije. Svako doba godine je dobra da dođe do SHA, ali bih preporučio period od marta do novembra. 

Stvarno morate... Sha je otvorio Jedinica za kognitivni razvoj vodi pod nadzorom profesora Bruno Ribeiro u kojoj je najviše up-to-date potkrepljuje naučna saznanja se koristi i u kombinaciji sa potencijalom najnovije tehnologije, da se proceni mentalno stanje pojedinca i takođe sprovesti niz vežbi i aktivnosti koje imaju za cilj razvoj sav potencijal koji se nalaze u njihovom umu. To je namenjen onima koji pate od blage gubitka pamćenja, a rukovodioci koji žele da ostanu fokusirani i poboljšaju svoj mozak funkciju. Ova klinika je specijalizovana za tehnikama najradikalnijih, uključujući analizu telomera (baferi na kraju hromozoma koji ih štite od propadanja) da predvidi životni vek. Telomerna Dužina merenja košta 800 €. Nisam bio siguran da je ovo nešto što sam zaista želeo da zna, ali svi inspirativno stvari. Bez obzira da li ste zdravi ili ne to je o tome da su neophodne promene kako bi ste zdravije duže.

Ostanite na... Savremena i najsavremenije, ovaj prostor-Age Hotel je smešten dalje u španskim Sijera Helada planinama. To je šik telo priložiti medicinsku srce. Deluke Inn čine skladnu modernu arhitekturu, sa krivuda vodopade koji se prelivaju u veliki infiniti bazenu. Sobe su prostrane i kul sa sprata kamena i staklena vrata koja se otvaraju na privatnom terasom sa ležaljkama. Mišljenja inspirišu - gledajući u planine, SHA nije mala stvar, ali energetsko polje je meteorski.

Ručati u... Sha je sve o savremenim makrobiotike, režim koji isključuje mlečne proizvode, rafinirani hranu i crveno meso u korist dnevnog unosa uglavnom celih žitarica (kao što su pirinač, ovas i proso), kao i pasulja, povrća , neke alge (sa povremenim malo bele ribe i jastoga). U literaturi predviden sam savetovao da žvaće svaki zalogaj dok nije postala tečna. Nisam našao obroci teško će uopšte (osim mog svakodnevnog doručak služi miso supe). Nisam, međutim teško da poverujem da su poslastice su bez šećera ili mlečnih proizvoda!

Donese kući: SHA Vellness sveće, 38Euros miris sveže i Clearspring imaju veliki izbor zdrave organske grickalica, morske trave i Vasabi. Oni takođe imaju neverovatnu biblioteku zdravstvenih knjiga možete kupiti - iako će biti jeftinije kupio kod kuće.

 

KNjIGA SADA: Alikante je nešto više od dva sata leta iz Velike Britanije, a transfer je samo 40 minuta vožnje do SHA. SHA vellness klinika (00 34 966 811199, shavellnessclinic.com) i Monarch Airlines (0871 940 5040, monarch.co.uk), koja leti do Alikante iz Gatvick, Birmingham, Luton i Manchester. Druge avio kompanije lete tamo uključuju easiJet (0843 104 5000, easijet.com) ili Jet2 (0871 226 1737, Jet2.com). SHA vellness klinika (T.. 0034 966 811 199) nudi 7 dana Zdravstveni program od 2 € (2.980 evra), uključujući i sve obroke, konsultacije i tretmane. Deluke soba apartmana počinje od 273 € (340 €) po noći na osnovu dve odrasle osobe dele i 221 € (275 €) po noći za individualnu upotrebu. (1 cenu = 1.24 €)

INFO: Kina studija, Colin Campbell BenBella Knjige: 9 €, je najveća studija u hranu u čovečanstvu, dok Uglavnom Makro Lisa Turner Healing Arts Press: 15 € Amazon Books, The MACROBIOTIC način Mičio Kuši Averi Publishing: Amazon Books, 13 €, Modern Dai makrobiotika za Simon G Brovn i Dragama G Brovn Carroll & Brovn Publishers: Amazon Books, 12 €, makrobiotika za neupućene John Vilei and Sons Ltd 14 €, svi su sjajni u objašnjavanju makrobiotika i debelog zdravlja dr Norman V Valker norvalk Pritisnite, 9 €, i Velika život Dijeta Praktični vodič za zdravlje, sreću i lično ispunjenje Denni Vakman Pegasus Books, 9 €, su fascinantne čitanje.

Ako poželite miran bijeg zašto ne pokušati prelepom ostrvu Kefaloniaor za nešto malo više aktivni, pogledajte šta na vodi su u ponudi u Sani Resort, Grčka.

load...

Slične vesti


Post Život

Ketogena dijeta: Sve što trebate znati (uključujući i hranu koja će jesti)

Post Život

Ovi dugački letovi za Haul će vas provesti kroz vaš sledeći bijeg

Post Život

5 načina za smanjenje razvoda roditelja na djecu

Post Život

Lako bežanje: Toskanska biča Debbie travis, italija

Post Život

Hrkanje: Šta to uzrokuje i šta možete učiniti?

Post Život

Uradite to sami projekti: sve emocije koje osećate prilikom pokušaja

Post Život

28 osnažuju ženske citate od žena koje pucaju dupe

Post Život

Šta znači vaša glavobolja: od glavnih tenzija do migrene

Post Život

Kako postati književni agent

Post Život

Sisički doplatak: Stivi mudar tvorac peticije intervju

Post Život

Dan kada sam otkrio da je moj dečko anoreksičan

Post Život

Da li ste emocionalni? Evo kako prekinuti naviku