Lako bežanje: Kefalonija, Grčka | RS.polkadotsinthecountry.com

Lako bežanje: Kefalonija, Grčka

Lako bežanje: Kefalonija, Grčka

Sara Shillaker se proteže na savršenom grčkom ostrvu

Sara Shillaker se proteže na savršenom grčkom ostrvu

Zašto ići? Kefalonija je kao neverovatno lep kao što je opuštanje i idealno mesto za napunite baterije. Najveći Jonskog ostrva oseća prilično netaknuta, a ukupni bežanje se lako postiže zahvaljujući sunčanom vremenu, bistro mora, čiste peščane plaže i slasno svežu hranu. Sa nešto višoj ceni nego u nekim drugim delovima Grčke, ona izbegava masovni turizam i tople i prijateljske meštani se ponose nudi autentičan grčkog ostrva iskustvo.

Kada? Proleće i jesen su najbolje ako želite da izbegnete gužvu toplote i visoki sezone.

Lounger sa ciljem: bazen na P Zeen Retreat

Ti stvarno treba... Pogledajte ostrvo iz vode. Možete uzeti brodom iz luke u glavnom gradu, Agostoli, da krstarenja oko uvalama. Doći malo ranije da vidimo lokalne kornjače prate ribarske brodove natrag u luku i uživanje u ostatke ribu oni bacaju. Kada se na vodi, napraviti pauzu od sunčanja na palubi i uživaju u kupanju na obalu da istraži plaže i beli stenovite uvale na živopisnim stop-off. Takođe, vredi posetiti je Melissani jezero, obrušeni pećina u kojoj sunce stvara duginih boja, i Assos, miran grad sa prekrasne šljunčane plaže i slatkiša boje kuće.

load...

Mir u Grčkoj: spavaća soba u F Zeen Retreat

Ostanite na: Na jugu ostrva u Lourdas, P Zeen Resort (Dvokrevetne od 125 € sa doručkom, unikuekefalonia.com) je odrasli samo, sa četiri zvezdice butik hotel izgrađen u planine i pogledom na penušavo tirkizno more. Sa samo 28 soba, to je opuštena mesto gde možete lutati do plaže za sunčanje ili jednostavno uživati u tišini i čitati knjigu u jednom od mnogih obojenog područja tačkastim oko hotela. Kada je potrebno malo vežbe možete uzeti kupanju u infiniti bazenu i do jednog jutra jogu u otvorenom teretani, ili priuštite sebi širok spektar tretmana koji su dostupni u prelepom banji.

Rupa zabavno The Melissani pećine © Kefalonija-Itaka hotel Udruženje

Dine na: Lorraine je Magic Hill Restoran (lorrainesmagichilllourdas.com), pored vrata do hotela, služi jela, uključujući salata od tunjevine i Punjeni paradajz, sve je sa sastojcima iz njene raspodele. Za sveže ribe glave do Kiani Akti, kao Argostoli kafane u Metaka ulici, gde možete sesti na palubu iznad vode i uživati u domaćim specijalitetima služili zajedno sa ukusnim salate, hleb i vino. Za slično autentičnog grčkog trpezarijom iskustva, posetite Tassia je u Fiscardo (tassia.gr). Ova velika, semejnij restoran se nalazi na luku sa menija featuring sveže sardine i sabljarke.

load...

Donese kući: Lokalni slatkiše i peciva, boce vina i maslinovog ulja iz Vinarije GENTILINI i Vineiard prodavnice u Minies (gentilini.gr), koja takođe nudi ture i degustacije.

Pozdravljam sunce: spoljnu ioga studio u P Zeen Retreat

Knjiga sada: Avialinii sa direktni letovi iz Velike Britanije do Kefalonije uključuju easiJet (easijet.com), Jet2 (Jet2.com), Norvegian (norvegian.com) i Rianair, (rianair.com). Taki transfers od aerodroma do Lourdas trajati 30 minuta i košta oko 27 € u jednom smeru.

Info: Objavljeno u 1998, roman Captain Corelli 's Mandolina (8 €; Berba), a film koji je usledio 2001. Godine, pomogla okrenuti svet na Kefalonije. Grčka ostrva (14 €; Rough Guides) pokriva ostrvo, korisni sajtovi su kefalonia.co.ukand visitgreece.gr.

Thumbnail i olovo slika: Mirtos Plaža © Kefalonija-Itaka hotel Udruženje

NAJNOVIJE Marie Claire PUTOVANjA

load...

Slične vesti


Post Život

Sok od Aloe Vere: sve prednosti poslednjeg zdravlja

Post Život

Fitnes 2018 i zašto su ovo jedine dve vežbe koje su vam potrebne

Post Život

Kako biti telo pozitivno

Post Život

Zdrav životni stil: Madeleine shav on vhats trending

Post Život

Kako penetrirati savršeni profil za dijalog

Post Život

Vodič za hipoteku za nepoznatog vlasnika kuće

Post Život

12 stvari koje muškarci stvarno razmišljaju o seksu

Post Život

Ovi 101 načini suočavanja sa stresom su neverovatni. Marie Claire

Post Život

Pogodnosti crne sezone o kojima sigurno trebate znati

Post Život

Instagrammable stationeri porno: Kikki K, Muji, slobode, bendo

Post Život

Koje od ovih tipova pijete vi? Marie Claire

Post Život

Nova studija pokazuje da je petina britanskih parova na ivici raskida