Lulea Švedska: Zašto morate posetiti švedsku Laponiju ove zime | RS.polkadotsinthecountry.com

Lulea Švedska: Zašto morate posetiti švedsku Laponiju ove zime

Lulea Švedska: Zašto morate posetiti švedsku Laponiju ove zime

Put do Arktičkog kruga je veliki razlog da se radujem zimi, kaže zamenik glavnog urednika Miranda McMinn

Zašto ići ?: Zato sto je magičan. U vreme godine kada je sve mračno i sumorno, to je kao da smo zaspali i probudili u Narniji. Prvo smo leteti za Stokholm tada do Lulea. Čak je i švedski kabina posada i pasoške kontrole su zaintrigirala ono što radimo idemo tamo. Pasoške kontrole želi nas "sreća" - osećaj kao da smo u SCANDI drame već. Kroz prozor aviona vidimo zamrznutim jezerima i šumama i gazillions od malih ostrva, smrznute obale i pljuje leda. Nikad nisam bio nigde tako potpuno čista - čak i sneg na pisti je bela. Vozimo do doma preko zaseoka crvenim šale, praškastih suvom mali snežinki ples pod spoljašnje svetlosti doći u svetu na ivici zaleđenom jezeru. Budim se naći šumu punu irvasa van našeg zadnjeg prozora.

Švedski način života gore u Arktičkog kruga je osvežavajući i interesantno je primetiti. To je teško okruženje, ali je švedski pristup je praktičan, nego mačo i veoma osvežavajuće. Vi se veruje da svoje odluke za sebe i svoju decu. Jedini ustupak zdravlje i sigurnost su posebni uzima da ljudi nose u sebi izvuče iz leda u slučaju da iznenada ruši (što se dešava u nekim nažalost ili nepromišljeno duše rizikujemo sa tankom ledu kao godišnja doba bliži kraju) i svako nosi oštar lovački nož u slučaju riba treba da odjednom treba masakriranje.

load...

Možda ćete videti polarnu svetlost (mada mi nije kao što je bilo oblačno).

Putujte sa: Aktivnosti Abroadoffer onda Brandon Lodge ledenog arhipelaga Adventure - četiri noći putovanja, a košta od 1 € za odraslu osobu (na osnovu dve odrasle osobe dele) i 1 € po detetu (Minimalna starost 4 godine). To uključuje puni pansion smeštaj, transfere, hladno vreme odeću za vreme trajanja boravka i vođenih aktivnosti, uključujući pecanje na ledu, a haski safari, sneg zabave, Northern Lights snovmobile sanke turneju sa divljini večeru plus letova (London). Svaka grupa ima šale i sve (ukusne i zdrave) obroci se jedu u glavnom kući. Hladno vreme na habanje, uključujući kape, čizama i kombinezona, je obezbeđen i za odrasle i decu.

Kada ?: Polasci su od 22 Dec 2017 u 15. Feb 2018.

Stvarno morate: Idi na pecanje na ledu. Vaš vodič vas vodi van na led na sankama koje vuku sanke i zapali vatru na ledu. Sedite na irvasa kože i piju kafu napravljen od slabijeg čajnikom i Munch cimetom peciva. Onda se rupe sa ogromnim vadičep - led voda šiklja iz onda usisava dole kao VC - možete ga odmah gledati ponovo zamrznuti pred vašim očima. Kada osetite silu riba je uzbudljivo i radost stvarnog ulova je stvarno za odrasle i za decu - riba se tada kuva na vatri da jedeš. Orlovi rano lete iznad glave čekaju odbačenih fishbones i fishguts.

load...

Ima saunu, a zatim uvaljati u snegu i sedi u kadi drva.

Voziti haski sanke. Postoji nekoliko dostignuća sam ponosan na kao ovaj. Mi smo obučeni sa hitno dostavljaju uputstva - Plus jedan nezaboravan jedan (zamisli ovo isporučuje u jakom švedskom akcentom): "Ako pas sere staviti na kočnicu". Vi skinuti - deset pse vuče kao ludaka, i naučiti da naginje u krivinama. Iznenadne oštre krivine da vas uzdrmati iz snovima - osećaj dostignuća u njima upravljaju kada je tvoj red da vozim je divno.

Vratiti: uspomena.

Fotografija Graeme Ričardson

Monarchoffers Arktik Iskustvo putovanja od 30. Decembra - 14. Februara za 3 ili 4 noći trajanja. Iskustvo uključuje irvasa sanke, haski posle centar i motorne sanke mini vožnju, ski-odelo i rent prtljažnik i naravno priliku da vidi Northern Lights na večernjim izlete do Snov Village.

Arctic Iskustvo putovanja kreću od 399 € PP za 3 noćenja, odnosno od 459 € pp za 4 noći.

Rezervišite ovde ili pozovite 0333 777 4740.

load...

Slične vesti


Post Život

Kako se motivisati da vežbate

Post Život

Divni načini da vašoj kući donesete svečanu preobrazbu. Marie Claire

Post Život

Najgora slika na instagramu: kampanja #BadPortraits

Post Život

To je ono što tvoj šef misli da su vaše najgore navike

Post Život

Greške svake neveste čini (i kako ih izbegavati)

Post Život

9 stvari koje se događaju na grupnom odmoru sa prijateljima

Post Život

Pitiriasis rosea: Sve što treba da znate o stanju kože

Post Život

Galvin HOP pregled

Post Život

Poznati citati o trudnoći

Post Život

Preko dve trećine tinejdžerki se identifikuju kao feministkinje i to je divno

Post Život

Podcastovi koji menjaju karijeru za šefe koji se bore za šetnju: Pripremite se da budete inspirisani

Post Život

Lako bežanje: Luksuzni Nev Iork