Možeš li voditi posao sa svojim dečkom? Marie Claire | RS.polkadotsinthecountry.com

Možeš li voditi posao sa svojim dečkom? Marie Claire

Možeš li voditi posao sa svojim dečkom? Marie Claire

Mešanje posao i zadovoljstvo nije za svakoga, ali ima dosta uspešnih partnerstava vani da je počeo kao odnosa. Evo kako su to uradili.

Kako se pravi odnos posao posao / love? Razgovarali smo sa 2 uspešnih parove o njihovim 7 zlatnih pravila poslovanja (i kako da se izbegne argumente na kraju dana!)

  1. Ima označeno "No radnoj zoni" kod kuće. Mi ne dozvoljavamo laptopa u dnevnoj ili spavaćoj sobi, ta mesta su za opuštanje samo i pod kakvim okolnostima Da li dozvoliti svaki razgovor o poslu da se desi u spavaćoj sobi!
  2. load...
  1. Uverite se da ste dobri u uzimajući praznike zajedno. Vreme pronalaženju da se opustite zajedno ne dozvoljavajući posao ometa je najbolji način da se odvoje svoj profesionalni put od svog vremena zajedno kao par. Da bi to uradili, mi smo otkrili da to pomaže da planiraju aktivne van odmor bez VIFI.
  1. Poštovati jedni drugima jasne uloge i odgovornosti. To nije lako uraditi kada počinjete. U početku sve i sve smo radili zajedno, ali danas sam više interne u okviru poslovanja i Andi kao CEO je više eksterni / spolja fokusiran. Ja poštujem njegove izazove i rad i obrnuto, u stvari, sada smo u veoma nekoliko sastanaka zajedno, kao dan u dan, u oblasti poslovanja smo glavu gore, ne uvek preklapaju. Bilo je potrebno mnogo truda u ranim danima doći do ove tačke.
  1. Investirajte u velikom poslovnom savetnika. U početku smo pokušali da sve shvatite sebe i obim razgovora ovo generiše oko rad bio ogroman. Sada imamo sjajan tim i savetnika koji može da podnese udarce diskusije dalje od samo nas dvoje i u širem baze znanja
  1. Uživajte u neki 'mi' razdvojeni. Kada radite i živite zajedno može biti teško da se vremena za sebe. Ja sam veliki zagovornik vremena, osim što može biti bilo šta od vremena u teretani sam, sa devojkom je tokom vikenda u gostima
  2. load...
  1. Ima 1 - sastanak 1 u radnog vremena, nego da poslovne pitanja i probleme kući - 2. Naravno, uvek postoje poslovnih pitanja za diskusiju, ali ako imate ovakve razgovore na radnom mestu da nadamo se da će vas pratiti kući
  1. Uvek je važno imati na umu da poštuju i podržavaju jedni druge. Radi posao kao par može biti teško, ali pomažu jedni drugima kroz uspone i padove je velika prednost je u posao zajedno. Dobijanje kroz ove izazove na kraju može vam doneti još više približiti kao par ako se uvek setiti da se svakom drugom pogledu, podrška i priznanje u okviru onog drugog ulogama.
load...

Slične vesti


Post Život

Nađite ravnotežu kada imate porodicu

Post Život

Ovo je najviši prihvatljivi broj prosječnih seksualnih partnera

Post Život

Linkedin poslova: 20 najboljih poslova na sajtu društvenih medija

Post Život

Kako se motivisati da vežbate

Post Život

Da li želite da znate ključ sreće u karijeri?

Post Život

Johnson i Johnson moraju platiti oštećenja od 72 miliona eura u Talcu vezanom za slučaj smrti od raka jajnika

Post Život

Kako zatrudneti - iznenađujuće greške u plodnosti koje možete napraviti

Post Život

Anksioznost - šta da jedeš da pobediš stres

Post Život

Neko je izmislio božićno drvo sa bočicama za vino i odlično je

Post Život

Promena odnosa društva prema porodičnom hraniteljstvu

Post Život

Apneja za spavanje: Šta je to, koji su simptomi i kako se tretirati

Post Život

Hrkanje: Šta to uzrokuje i šta možete učiniti?