Najbolja božićna tržišta koja će posetiti ovu godinu preko uk | RS.polkadotsinthecountry.com

Najbolja božićna tržišta koja će posetiti ovu godinu preko uk

Najbolja božićna tržišta koja će posetiti ovu godinu preko uk

Iz Londona u Edinburg i Brighton da Leeds, ovde je okrugli-up top Christmas tržišta ove zime...

Odbrojavanje do Božića je zvanično na. Pored zalihe na najbolji pojave calendarsout tamo (ili najbolje lepota Advent kalendara za vas Make-up obsessives), nema boljeg načina da se u svečanom duhu nego trenutno oko najbolji Božić tržišta (sa šoljom kuvanog vina u svoje ruka, očigledno).

Bez obzira da li je vikend sa porodicom ili posle rada svečanim pretraživanju, ovde su naši 10 top uzima za najbolji Božić tržišta u Velikoj Britaniji...

Birmingem je domaćin najveće outdoor tržište u zemlji i da je vodio preko 15 godina, obećavajući preko stotinu tezgi prodaje ručno izrađeni igračke, svečane dekoracije (koji će obuhvatiti Božić vreathsand više) i proizvodi od stakla - da ne pominjemo klizalište i Ferris Vheel. Hrana-mudar možete očekivati sve nemačkih svečanim klasika: bratvurst, Gluhvein, perece, i pečenih badema. Idite na Victoria Skuare gdje je glavna akcija ili ronjenje u Nev Street za manje gužve.

load...

Otvoreno: 16. Novembar - 24. Decembar 2018, 10am - 9pm

Christmas Craft Tržišta

Mac se ove godine otvara svoja vrata za Božić Craft tržišta, isključivo prodajom i prikazuje rad od strane dizajnera Birmingem i Vest Midlends-based. Head ovde za domaće zanate - očekuju sve od nakita i sveće na tašne i drveća ukrasima. Ako još uvek očajnički traže božićnih poklona za HEROR božićnih poklona za njega, bićete poredani.

Otvoreno: Subota 3. Decembar - Nedelja 4 decembar, subota 10. Decembar - Nedelja 11 decembar (11am - 5pm)

Najbolje Božić tržišta Mančester

Manchester Christmas Markets

Sa deset različitih baza širom grada, svetski poznati evropski Božić tržište vinds svoj put kroz Manchester šale obložen ulicama. Ovde možete pregledati ručno zanata, nakit, igračke, odeću (donose na lepljive Božić jumpersand potencijalnih Christmas Parti haljine) i zaista evropsku izbor hrane - govorimo mađarski gulaš, španski mesu, Nemačke piva, holandske palačinke, pa čak i francuski Profiterole. Sve kulminira u dahom Albert Skuare, gde je šest tona Santa-napravljenu od Led Božić svetla će nadgledati svečanosti u nastavku.

load...

Otvoreno: Četvrtak 10. Novembar - utorak 20. Decembar 2018, 10am - 9pm

A i B mega-sajam Christmas

Za samo jedan dan, A & B, Mega-fer na kontrolu zvuka će biti vaš jedan stop shop za sve stvari berba, punk, i neo-Victorian. Shop odeća, pribor, nakit i umetničko delo sa velikim brojem izlagača, ali za razliku od prosečnog tradicionalni Božićni tržištu, i ova ima tvisted kabare, radne postupke i DJ setova. Bez obzira da li ste rokabilli Gal ili za čišćenje oko u steampunk ​​get-up, Božić je svuda.

Otvoreno: Subota 17 Decembar 2017

Najbolje Božić tržišta Edinburg

Christmas market - Istok prinčevima ulica

Istok prinčevima ulica je domaćin najveće Christmas tržište u gradu kao deo Edinburgu Božić 2018. Godine, a ukupan odmor ekstravagancije. Head ovde za besprekorne svečane poklone iz lokalnih CRAFTERS i umetnika, plus gastronomskih poslastica iz krompiriće na Gingerbread. Plus je savršen za porodice sa odmora tematikom sajmište vožnje, jelku lavirint i Santa zemljište. Tu je nekolicina emisija u rasponu od porodice-friendli Cinderellato ne tako porodične-prijatan La Clikue Noel.

Otvoreno: 18. Novembar - 24. Decembar 2018, 1pm - 8pm; 26. Decembar - 1. Januara, 12pm - 8pm

Christmas market - Džordž ulica

Praznik preliva iz Istočne Princes Street vinds na George Street, gde ćete moći da zaista ući u božićnom duhu. To će biti više ista sa lokalnim zanatlije touting svoju robu i da Bratvurst, kuvano vino i druge ukusne specijalitete svaki drugi kiosk. Čak Grinč ne bi mogao da se odupre ovo.

Otvoreno: 17. Novembar - 24. Decembar 2017

Najbolje Božić tržišta Lids

Lids Christkindelmarkt

Uprkos tome što je baziran na Millennium trgu, Christkindelmarkt je kao tradicionalna i došao nemački Božićni tržišta. Sa svečanog zelenila, karusel vožnje i preko četrdeset drvene chalet tezge gde autentični nemački trgovci pokažu svoje ručno robu, da ćete teško poverovati da si još uvek u Velikoj Britaniji. U delicije u ponudi uključuju Gluhvein, Bratvurst kobasice, gulaš, šnicle i Gingerbread - da ne pominjemo, čak i tu je potpuno novi apres-ski bar.

Otvoreno: Petak 10. Novembar - Nedelja 17. Decembar 2018, 10:30 - 9:30 am

Lids skriven Božić tržište

Nakon uspeha prošlogodišnjeg Hidden Christmas Market, ovo neuobičajen čuda se vratio ponovo i radi još duže. Moraćete da platite otprilike 9 € - 11 funti da uđu u Kirkstall Abbei za sednicu pet sati, ali vredi novca sa hirovitih živim nastupima, indie butik tezge, kao i tradicionalni Božićni kartu (sve lokalno sourced, imamo rečeno). Zgrabite kuvano vino, a Bratvurst i spremite se da se transportuje u drugi svet.

Otvori: December 14 - 21 2018, 6pm unos

Najbolje Božić tržišta Brajton

 

Brajton Božić tržište Jubilej Trg

Jubilej Trg će biti domaćin godišnji tržište Christmas za Osmu godinu za redom, sa preko dvadeset šale handcrafted poklona i širok izbor svečane hrane. Ako imate mališane, uverite se donose svoju listu želja zajedno kao Deda poruka kutija će biti oko za njih da pošalju pismo na Severni pol. Očekujte Live Art vitrine, ulični teatar, izložbe, događaje zajednice, i na otvorenom projekcije.

Otvoreno: Petak 17. Novembar - subota 23. Decembar 2017

Brajton Palas Pier Božić tržište

Brighton ikona pristanište biće pretvoren u svečanom čuda ovaj Božić, pun dobrih vibracija, parenje šolje od kuvanog vina i lokalnih zanatlija prodaje što bi moglo biti vaš sledeći veliki Božićni poklon. Ako imate mališane, to je velika povik jer je uživo zabavu kako bi deca zabavljati i tu je veliki zatvoreni igralište za njih da idu divlje u kao što iskrasti do prodavnice.

Otvori: 2 - 3 Decembar 2017

load...

Slične vesti


Post Život

Spanking: Sve što treba da znate o seksu

Post Život

Zašto zimski park i parni brod Kolorado je vaša skijaška destinacija za 2018

Post Život

Hrkanje: Šta to uzrokuje i šta možete učiniti?

Post Život

Društveni mediji Kliše da se izbegnu ako želite da se vaše poruke ističu

Post Život

Zbog toga je verovatnije da ćete dobiti dršku u vašem periodu

Post Život

Ovo su najpopularnija srednja imena za devojke i dečake

Post Život

Dakle, seks je bio loš: Šta dalje?

Post Život

Ove 14 hrane su očigledno ključ za ravno stomač

Post Život

Zašto Valletta na Malti je savršena evropska gradska pauza

Post Život

Mi smo zbrkali zube sve pogrešno

Post Život

Koliko često treba da operete svoje posteljine?

Post Život

Taco očistiti