Naučnici kažu: Jedite u mraku ako želite izgubiti težinu | RS.polkadotsinthecountry.com

Naučnici kažu: Jedite u mraku ako želite izgubiti težinu

Naučnici kažu: Jedite u mraku ako želite izgubiti težinu

Ve Sai: ŠTA!?!

Evo ideje: sledeći put kada imate tanjir hrane pred vama, vezati na povezom pre nego što ususkas, don oka-skrivanje periku A SIA stilu ili samo Hit the Lights.

Možda vam se iznenaditi šta se dešava. Ako ste nešto poput grupe dobrovoljaca koji su učestvovali u eksperimentu je nedavno sprovedeno na Univerzitetu u Konstanzin Nemačke onda ćete jesti mnogo manje u mraku.

U Telegraphreports da ovaj metod mozak-prevare radi jer jedete ono što vam je potrebno dok ste puni, a onda prestati. Ne jedete iz zadovoljstva.

load...

Što zvuči pomalo jadno, ali manje jadno od izbaciti ugljene hidrate i šećer i loših masti iz ishrane u potpunosti...

Učesnici eksperimenta bile su svi dobili velike činije sladoleda, a neki su nosili modifikovane ski naočare koje blokirao svetlost, drugi nisu. Onda su svi rekli da jedu koliko god žele.

Naučnici su otkrili da ljudi koji nisu mogli da vide šta su jeli konzumira 9% manje kalorija, a ne da ocenite sladoled kao visoko u pogledu tastiness.

Procene su vezanih ociju učesnika o tome koliko su pojeli su i divlje netačne jer nisu imali pojma šta je ostalo na svojim pločama. Oni su verovali da su jeli 88 odsto više nego što su zapravo imali.

Vodeći autor dr Brita Rener je rekao: "Vizuelni oduzimanje izazvao je izražen razdvajanje između stvarnog i doživljava unos.

"Ovo može da obezbedi nenametljiv i naturalistički sredstva da promeni iskustvo jedu ponašanje.

"Ovi rezultati bi mogli da ukazuju da je vizija lišavanja povećava percepciju unos, jer je procena satiating potencijala hrane zavisi više od" realnom vremenu "iskustva nego na prethodnim očekivanjima."

load...

U suštini, kada jedete u mraku jedete ono što vam je potrebno / želite u tom trenutku - ne mislite ", ali poslednji put sam imao sladoled sam pojela tri kašičice, a ne dva. Mogu srediti još jednu. "

Naučnici takođe istakao da jede ga mrak sprečava "cephelic" fazu varenja, što izaziva lučenje pljuvačke i oslobađanje želudačnih sokova kada je hrana se vidi - bez ovog varenje stadijumu hrane je bukvalno teže konzumiraju.

Činjenica je u mraku i slavine u na urođenom straha-instinkt. Cijelo vrijeme smo žderu daleko, u stanju da vidimo šta ćemo staviti u usta naš mozak je zujanje i pitam se da li je sve mouldi. Definitivno apetit ubica.

Slične vesti


Post Život

Da li znate koliko količina alkohola zaista pijete?

Post Život

Anantara Vilamoura pregled: Lokalni luksuz u srcu algarve

Post Život

Upoznajte razvodnika sa decom

Post Život

Lako bežanje: Macdonald Monchikue, algarve

Post Život

Hannah Gale: Slika tela i nesigurnost i bulimija

Post Život

Zdravstveni simptomi ne smeju da ignorišu i da vide svog GP-a

Post Život

Ovi recepti koktela iz vodke će vas provesti kroz svečanu sezonu

Post Život

Napravite svoj Mark sa geometrijskim otiscima i tkaninama u boji

Post Život

Kaila itsines: Vježbe savjeta iz najtoplijih fitness blogera u svijetu

Post Život

Rosas Thai Veggie je ovde kako bi veganiju (i dalje) lakše

Post Život

Post coital depression: Šta je to i zašto se to dogodilo?

Post Život

Masterchef: Ono što zapravo voli da učestvuje Lorna robertson