Odgovaralo je sve što ste želeli pitati o dojenju | RS.polkadotsinthecountry.com

Odgovaralo je sve što ste želeli pitati o dojenju

Odgovaralo je sve što ste želeli pitati o dojenju

'Dojke je najbolje ", kako se kaže, ali šta se dešava ako imate poteškoća sa dojenjem, ili osećate to jednostavno nije za tebe? Mi vam potrebu da znaju o svemu što ste ikada hteli da pitate o dojenju

Dojenje komplikacije

Mastitis

Mastitis je stanje koje uzrokuje žene tkivo dojke postati bolno i upala. To je uobičajeno u dojilje i često praćena simptomima nalik gripu.

Ejmi, rekao Marie Claire: "Doživeo sam mastitis prvog dana kući iz bolnice koja je apsolutno užasno - kao da je grip već i tako bolno. Našao sam da se izbegne ovo je morao biti sigurni da je redovno izražavanja i nije se previše od izgradnje - Mislim da definitivno imao previše mleka i bio je, za neko vreme, izražavajući opterećenja više nego što je potrebno moja beba ili bio zainteresovan za ".

load...

Sore ili ispucale bradavice

Pustiti u rad Hilton dojenje stručnjak bebu Shovand Medela'sin-kuća laktacije konsultant rekao Marie Claire: "To je normalno za bradavice da postanu bolne i tender u ranim danima. To može da znači da vaša beba dobro ne priključivanje i štipanje bradavice. Isprobajte različite položaje ishrane i pogledate način na koji se donosi bebu grudi. Primena kremu bradavice može pomoći napuniti vlagu da ih drže u tip top stanju. "

Jess dodao: "Najbolji proizvod koji mi je pomogao sa dojenjem je Lansinoh TheraPearl 3-u - 1 grudi Therapi paketi. Ja ne mogu da ih preporučiti dovoljno! Oni se mogu koristiti vruće ili hladno za smirenje i ublažavanje nadutost, mastitis i da pomogne sa mlekom izneveriti. Drago mi je da koristite kada ste previše pumpanje. "

Dojenje pumpa

Dobar pumpa grudi je nešto što morate imati, ako ne želite da doje u javnosti, ili žele da izraze mleko u vreme kada vaša beba ne može biti raspoloženi za hranu.

load...

Ejmi, pronašao je pumpa je spasilac u ranim danima sa svojim sinom: "Našao sam ga frustrira ne zna tačno koliko mleka je imao - što je jedan od razloga prešao sam na prilično isključivo pumpanje. Definitivno investira u električnu pumpu - oni su neverovatno. Našao sam ruku pumpe gubljenje vremena. "

Dojenje pumpe može biti jedan ili dva, manuelni ili električni. Manual pumpe su dizajnirane za povremenu upotrebu, jeftinije i lagane. Električni pumpe su efikasniji, ali i skuplji, bučniji i deblji.

Na gornjem kraju skale je Medela, Sving Slobodan pumpe Električni dojke sa Calma (PMC: 134.99).

Ako ste na budžet, postoji niz priručnika pumpe za pod 40 evra, kao što je ovaj Haakaa 150ml Silicone Breast Pump (RRP 18,99)

Dojenje jastuk

Jastuci može pomoći u pozicioniranju bebe, kao i pomoć da bi vas ugodno dok hrane

Argos Celevamama ClevaCushion 10-u - 1 Nursing jastuk (PMC 38.99)

Babimoov mama i B negu jastuk (PMC 34 €)

Dojenje šal

Oni mogu doći u vrlo zgodan kada dojenje u javnosti, jer vam dati element privatnosti, kao i sprečiti vašu bebu od uzimajući omesti i latching-van iznenada (i bolno). Nekoliko opcije uključuju:

Bebe Šik dot Dojenje korica (PMC 15 €)

Snoob Dojenje Šarf, (PMC 25 €)

A ako naši novi mame morali da daju jedan deo dojenja savet...

Jess: 'Ne osećam se kao da niste uspeli ni na koji način da se borite sa dojenjem. Ako se bore uopšte, govori nekome - da li je vaš partner, porodica, prijatelji, drugi mame na igranje, zdravstvene posetilac ili dojenja SOS linija -. Osetićete mnogo bolje za njega '

Ejmi: "Iskoristite pristupa stručnjaka kada su u bolnici i tražiti onoliko pomoć kao što je potrebna! Isto tako, definitivno investira u električnu pumpu - oni su neverovatno. Našao sam ruku pumpe gubljenje vremena. "

load...

Slične vesti


Post Život

7 stvari koje treba znati o datiranju u digitalnom dobu

Post Život

Avesome stvari sa prijateljima koji ne uključuju alkohol

Post Život

Kako izgubiti težinu prema bijeloj kući

Post Život

Nas stila za pobijanje abortusa u uk

Post Život

Ovaj posao vam omogućava da provedete svoje dane na biranju imena beba

Post Život

To su stvari koje vaša druga polovina mrzi o tebi

Post Život

Kako zaustaviti kritiku lično

Post Život

Pitiriasis rosea: Sve što treba da znate o stanju kože

Post Život

Ove reči mudrosti plemenskih starešina su neverovatne. Marie Claire

Post Život

Smaraganje: Da li je ovo sledeći trend?

Post Život

Najneverovatniji posao na svetu

Post Život

Prema nauci, nikad više nećete prosipati kafu na sebe, ako to učinite