Odnosi prema djeci: Kako ne mrziti svog muža nakon djece | RS.polkadotsinthecountry.com

Odnosi prema djeci: Kako ne mrziti svog muža nakon djece

Odnosi prema djeci: Kako ne mrziti svog muža nakon djece

Kada: Rolling Stone novinar Jancee Dann rodila ćerku, ona je bila u blaženom neznanju od uticaja koji će imati na svojoj vezi. Umorni od veslanja preko pola i poslovima, ona konsultovali stručnjake da proizvede iskrenu knjigu o odnosima pisati decu i kako da ne mrzim svog muža posle decu. Ovde, ona otkriva kako možete doneti brak sa ivice uprkos neprospavanih noći

Naši životi su gotovo smešno mirno kad je moj muž Tom i ja venčali. Vikendi su lenjo proveo u krevetu ili upoznavanje grada; argumenti su uglavnom ograničena na kojoj bi trebalo da provedemo praznike... Onda smo imali bebu.

To je sumorna realnost da bez obzira koliko harmonično ste kao par pred decom, sigurno ćete se boriti kasnije. Glasno. U više navrata. Bićete zapanjeni koliko zagreva spor može dobiti preko čiji je red da se promeni pelenu (najčešći argument među novim roditeljima, prema nedavnom istraživanju Daili Mail.) Mnoge stvari koje se redom u vezi izgledati manja, ali postepeno su saberite u nešto veće što može trajno narušili svoj odnos.

load...

Poremećen iz sna, najviše trivijalni problemi mogu da te krenuli. Ovo je tipičan: Ja pitam mog muža jedne večeri nakon što sam napravio večeru da urade pranje sudova. "Da, ali pustimo sve potopiti za nekoliko sati", rekao breezili odgovara. "Ali, moram da operem je beba boce," kažem mirno, znajući da je nameravao da string ga u nadi da ću to uraditi. "To može da čeka," on odgovori nemarno, noodling sa svojim telefonom. Niotkuda, sam ispunjen sa rastopljenim besa bih smatrao potpuno izglavljen u svom prethodnom životu. "Samo želim da svet potopiti!" Mislim da sam vikao pre nego što rastvara u uzdisanjem jecaje kao što izgleda na u neverici.

Na sreću od istraživanja i pisanje celu knjigu, ja sam otkrio ovo odgovor nije neobično i da postoje mnoge stvari koje možete da uradite da zaustave bitke - ili barem uspevaju da ih na najbolji, najpozitivniji način.

Predloži šminka out sesiju za 15 minuta, a ako i dalje ne oseća, ti dozvoljeno da ode. Neka vas opustiti uz masažu - pravog, a ne uobičajeni dva minuta ramena scrunch. Moj prijatelj Lili čita erotika unapred. 'Deset minuta i dobro sam da odem ", kaže ona. I dok to ne može da izgleda seksi zakazati seks, zaustavlja bolni ciklus njegovog približavanja i da ga gase, a zatim seks suše koja je tada teško da se probije iz.

load...

To je bilo nakon naša ćerka je počela spava preko noći koju smo prešli na treću fazu sukoba, poznatog kao "to radite vrong'.Once sam stajao nad Tomu dok je on nervozno pokušao da se saviju našu ćerku u kolica, i ona opala zbog poput torbi peska. Konačno sam mogao da izdrži. "Ja ću to da uradim", nestrpljivo, rekao sam. Cue vika. Psiholozi imaju ime za moju kontrolu ponašanja: porodilja gatekeeping, u kojima majke da mogu da oborim otvorena vrata da uključi učešće tatin ili čvrsto clang je zatvorena. Jednom sam otkucao, shvatio sam da gatekeeping sve vreme, od kritikovanja ( 'zdravo, to nije kako voli svoje pahuljice! ") Na neverbalne negodovanja, kao što su oka valjanja i uzdahne. Ovo čini neodlučna otac još oklevaju da pomognu, stvarajući samo-ojačavanje loop - pa sam prinuđen sam da se opustim svoje standarde i aktivno ga uključiti. Ako ju je obučen u prugama i Plaids ili nije joj hrani zeleno povrće, rekla sam sebi da će preživeti.

Idemo dalje, sledeća faza je onaj koji sam najčešće iz drugog mothers.'Simon čuo nije podigao prst ceo vikend da pomogne oko bebe ", kaže moj prijatelj Sara na školskom bekstvu. 'Do nedelje, jedva sam govorio sa njim, ali naravno da nije primetio. " Ne mogu da verujem koliko sati sam prokockao radi istu stvar - isparenja, zaprepastio, mrmljajući. Moja odbojnost će izgraditi sve dok nisam eksplodirala. Onda mi je sinulo da Tom ne može da čita misli. Kao me odnos savetnik Teri real rekao, "To je zaista blesavo ideja da efikasna strategija za dobiti ono što želite od svog partnera da se žale zbog toga posle toga. To ga ostavlja gde da ode. " Real je rekao da treba da prestane da igra žrtvu i recite Tomu, mirno i konkretno, ono što sam hteo. Koliko je važno da se piše stvari? Razmislite veliki pregled razvode **, koja je utvrdila da četvrtina muškaraca koji su služili papire za razvod nije video da dolazi.

Takođe sam prestao obeležavanja za đavolski motiv za Tom ponašanju, nešto što Rising Jaka autor Brene Braun poziva, "priča sam izmišljam '. U mom slučaju, to je, "Moja žena radi sve magarca posao dok sam se zavalite". Podelite ga sa svojim partnerom, Braun kaže, a vi ćete biti iznenađeni koliko komično netačno tvoja 'priča' često je. Moj bes ohladi malo, kada sam shvatio da nije bio zao - upravo pojma.

U međuvremenu, Tom je instrukcije od Real da se protera frazu 'smiri' (što neminovno dovodi do suprotnog efekta) i sub na ovo: "Šta mogu reći ili učiniti odmah da se osećate bolje ' Ovaj magični fraza je igra-šaržer: primorava da se fokusiraju na ono što mi treba, bira dole napetost i daje Tom agenciju da promeni situaciju.

Naš Peta faza borbe lako najviše intense.Again i opet, prepirke upadali jer sam istovremeno kuvanje, čišćenje i gledao bebu dok Tome parkiran srećno na sofi. Psihoterapeut Žan Ficpatrik objašnjava da je to zato što "žene imaju tendenciju da budu oni koji rade vremenski povezan poslove koji uključuju rokove, kao i školskih pickup. Ceo njihov dan programiran da odmah reaguje. "

Morao sam da polomim tu obeshrabrujuća malo obrazac - i brzo. Prvo smo seli sa liste i jasno podeljene se poslove. Onda, uzeo sam naviku pregovaranja vreme kompromise: mogao uzeti u subotu vožnju biciklom ako sam tada sreo prijatelja na kafu. Nekoliko brak terapeuti predložio nedeljni 15-minutni sastanak na hash iz logistike. Neću lagati: Ja ga strah svakog petka uveče, ali sam bio naivan da misli brige o deci i poslovi su da nekako se uradi organski. Kao što nas psiholog Gaj vinch rekao, "Posle beba, sve je gore za pregovore. Parovi treba da pregovara sve vreme. "

Naša ćerka je sada sedam i naravno Tom i ja i dalje borim, ali se trudimo da to kao odrasli, a ne dve male dece u na pesku. Potrebno je herkulskim naporima da ostane miran, komunicira svoje potrebe jasno (koji je bio najteži za mene) i da se podseti da je vaš spouseisn't kako bi te. Kad god sam uvek osećam potrebu da vičeš, sećam se reči moje sestre Heder, koja je neprestano iscrpljeni majku tinejdžera. 'Get iour brak zajedno,' ona me upozorila, 'jer kada vaše dete udari u pubertet, idete da se drže tog čoveka kao svadji. "

Jancee Dann živi u Bruklinu, Njujork, sa suprugom, pisac Tom Vanderbilt, i ćerkom. Njena knjiga, kako da ne mrzim tvoj muž Nakon decu, je van sada.

load...

Slične vesti


Post Život

Da li biste nosili 80-karatni dijamantski prsten za angažovanje?

Post Život

Ova lista pravila djeveruša od jedne neveste do njenih prijatelja je smešna

Post Život

Amazon prime fitbits za čak 37,79 EUR 53% popusta

Post Život

Mc se sastaje: Cher Vang, suosnivač i CEO kompanije htc

Post Život

Poznati citati o trudnoći

Post Život

Odmaralište Amchara Detok koje me gotovo popravlja

Post Život

Odredišni hvatački troškovi za goste: Letovi, pokloni i još mnogo toga

Post Život

Kako sam promijenio život za sedam dana od Rokie nafousi

Post Život

Amber Rudd domaćeg sekretara o tome kako se suočiti sa nasiljem nad ženama

Post Život

Ove 9 tajnih službenika će promeniti način na koji putujete

Post Život

Ovo je industrija sa većinom žena-milionera

Post Život

Odnosi samopouzdanja mogu biti znak da ste nesretni u svojoj vezi