Ono što oseća kao da izlazi sa čovekom sa decom | RS.polkadotsinthecountry.com

Ono što oseća kao da izlazi sa čovekom sa decom

Ono što oseća kao da izlazi sa čovekom sa decom

Dating tatu: a survivor vodič

Ja sam 29 godina i ja stojim u ledenoj igralištu, u štiklama, sa mamurluka, držeći topi sladoled. Ja sam četiri meseca u vezu sa čovekom koji ima dete koje ću se sastati prvi put i, da budem iskren, ja to zazidati. Ali sam ga da u park posle skoro povratka nazad, da pronađe James * (moj dečko) držeći je Pokemon ranac i pregršt knjiga od dlake, od kojih se pojavljuju par ogromnih očiju i polu-osmeh. Ja nespretno vave na ovom malom ali izuzetno značajnog čoveka - sve gangli nogama i pretvara da je dinosaurus. On ima oči na oca. Nemam pojma kako sam dospeo ovde, ali u ovom trenutku sam shvatio da je život kao što znam da će se promeniti.

Kada sam prvi put sreo James, Jahao sam epsku talas hedonizma: živi u Londonu, radeći kao novinar za modnog časopisa, putujući svetom radi o pričama, intervjua poznate ličnosti, valjanje od stranke za zabavu. To je bilo spontano i haotično, i tako mi se dopalo. Većina mojih prijatelja su se skrasim, ali nisam imao želju da decu - Ja nikad ne bih osetio majke pull. Takođe sam imao kartu u jednom pravcu do Južne Amerike gori rupu u torbici. James i ja sreli na snovboarding odmor početkom 2018. Godine, a bio je savršen za moje neobavezujući tendencija. Nedavno odvojen od svoje supruge pet godina, bio je ponosan tata na tri-godišnjeg dečaka, a živi u slobodno spavaću sobu svojih roditelja čeka rešenje za razvod. Sa previše prtljaga se razmotrile ozbiljnu vezu, on je bio samo stvar, pomislio sam, da ubiju vreme između sada i moj put. Onda je nezamislivo se dogodilo. Ja se zaljubila u njega.

load...

Izgledi za mene - bezbrižni žena nije 30 - dating čoveka sa decom naišla sa strahom i strepnjom od mojih prijatelja. "Mislim da si stvarno hrabar," rekla je Sara. Jedina stvar koju bi me ranije videli preuzme odgovornost za bilo koju pab bi trebalo da se obratite za izlazak, a često sam to pogrešno. A ipak sam znao da nije bio anomalija, s obzirom da je stopa razvoda među 25- do 29-godišnjaka je dva puta veća od proseka u svim starosnim grupama, i koncentrisani uglavnom u ranim godinama braka (između tri i pet godina). U svakom slučaju, ja mislio, šta je tolika frka oko dating oca? Zamislio sam labava scenario svaki drugi vikend proveo na soundtrack karikatura, na dijeti od picu. Realnost je, naravno, mnogo složenija.

U stvari, nagrade su malo. Sa svim volje u svetu, ne može dati - ili primiti - bezuslovnu ljubav koju roditelj može. U ranim danima, nemate besane noći brinući o njima, ali niti da dobijete lepljive poljupci za srce topi, ili željne oči skeniranje sobu samo za vas. Ti samo očistiti kokice i staviti bojice daleko do sledeće nedelje. S pravom, da je roditelji koji gledaju ga star kao "treći ovce sa leve strane u školi rođenju. Ali to ne znači da se ne zabrinuto sedeo kod kuće slanje 'kako je to uradio?' tekstovi.

load...

'Moj dečko Evane jasno od samog početka da ću uvek drugi na njegovom ćerkom Lola, i to sam da joj ne kažem sa - čak i kada je ona bila gruba prema meni u mojoj kući,' priznaje prijatelju Šarlot, 33, koji ima sopstveno iskustvo upoznavanja oca. "Ne mogu vam reći koliko sam puta bio smanjen na suza sedam godina! Ja sam bio privukao Evan jer je on bio odgovoran, samouveren i ne vole druge momke sam datum, koji jedva da se brinu o sebi. Ali sam završio osećam kao frustrirane autsajder. " Šarlot i Evan podeljena posle pet godina. "Sebičan kao što zvuči, samo nisam hteo da ga dele", objašnjava ona.

Ova konstanta trzaj-na-ljubav je teška za oca, takođe. Kristijan, 35-godišnji otac za devojčice uzrasta od tri i šest, kaže uredno: "Moja devojka je najviše razumevanje osoba na Zemlji. Proveo sam suviše dugo u nesrećnom braku, tako da kada je bilo gotovo sam prepoznao sa jedne od trenutka Sreo sam je. Ali, dve godine kasnije, ona još uvek nije ispunila svoju decu. Ima toliko neprijateljstvo iz mog ogorčeni bivšom ženom - to je kao da drži pištolj u glavu u smislu pristupa deci. Međutim čvrsta veza je, živim u strahu da će moja devojka gubi strpljenje i jednog dana reći, "Ne treba mi ovo, ja sam otišao". "

Terminologija ne pomaže. Reč stepmum je prepun negativne konotacije, često prefiks 'zli' ili 'zlih' (Hvala na tome, Cinderella). Takođe se ne odnosi na ljude poput mene. James 'dečak ima savršeno dobra majka i, kada je sa nama, njegov otac radi sav disciplinovanje, kuvanje i dno-brisanje. Ja, u međuvremenu, mogu napraviti slona od Lego.

Ja sam imao sreće. James 'sin i ja povezani preko zajedničkog uvažavanje Star Vars i vrstu mašte koji može da pretvori praznu koš za pranje u svemirski brod. Za njega, bio sam novina. Za mene, on je bio moj prijatelj. Ali to je stalni izazov da ćemo samo shvatiti svu veličinu kako vreme prolazi.

"Ako ste mislili o energiji morate potrošiti za malo ili bez povratka kada datira čovek sa decom dugoročno, to ne bi moglo uraditi," upozorava Rut, koji je bio 28 kada je dobila zajedno sa Tomom, koji je imao pet- godišnji sin, Jakov. "Tom i njegova bivša podeljena prijateljski, ali kad me je upoznao da je brzo tvisted u" on nas je napustio "priču. Njegova bivša bi reći Jakova da mu nije bilo dozvoljeno da se drži za ruku, ona bi ga poslati na našu kuću bez kaputa zimi. Ili ćemo biti na putu da ga pokupi i da će provaliti da objavi promenu plana. Tom bi biti slomljen sa razočarenjem. "

James 'Dečak je šest sada, a ja sam ga poznat već više od pola svog života. Da je dete da me uči o odrastanju je ironija nije izgubio na mene. To je značajan dihotomija da današnji thirtisomethings - rođen na vrhuncu gde Generacija ispunjava Generation I - borbi sa Petar Pan sindromom. Ja sam bio u žurbi da se skrasi, ali to je luksuz da se dobije uvid u vrste oca vaš partner će biti. Pre tri godine, beba govora o bilo kakvom ostavio me svrbi da započne konga, samo da podignem raspoloženje. Ali, ispostavilo se, prilično sam dobar sa decom i oni ustvari gomile zabave (ako nemate mamurluk). Ko je znao?

Bez obzira da li ili ne želite decu na svoju jedan dan je bitan razgovor da se rano, u skladu sa klinički psiholog dr Claire Halsei. 'Neki očevi zaklinju da imaju više dece, posebno ako su iskusili gorke razvoda; drugi su odlučni da to ponovo, ovaj put sa pravom osobom ", kaže ona. "Ako znate da želite decu, korist od njega gleda na poslu je da ćete imati mnogo jasnije razumevanje gde ste kompatibilni o važnim stvarima kao što su porodične vrednosti i discipline."

I ja? Ja sam dobila jedinstveni prozor na svetu Nisam ni slutila pre nego što sam upoznao James. Onaj koji čini ideju odrastanja mnogo manje strašno. Biti tata pravi James ko je on i, zauzvrat, čini naš odnos koji je: solidan tim marširaju u nepoznatom budućnost koja je u neredu, komplikovan i potpuno sjajan u jednakim merama. Otkazala sam taj put do Južne Amerike nedelja pre nego što sam bio zbog odu. Zašto ići na drugu stranu sveta za avanturu? To je ovde. Me, Džejms, njegov sin i jedan mali zmaj koji ide po imenu Spiro, postrojeni na sofi i gleda Return of the Jedi. Dobrodošli u subotu uveče.

Stvari koje treba znati pre nego što izlazi sa dadBi sredu Martin, autor Stepmonster: A Nev Look at Zašto Real maćehe misli, oseća i Zakon isto što i mi

1. Stepkids da se osećate kao da budem sa tobom je izdaja njihove mame. Povedi od njih i bliskost će doći kad ti veruju.

2. Sve zajedno lepljenje aktivira svačiju zabrinutost o tome da autsajder. Provedem neko vreme sa niskim pritiskom sa samo svojom decom, i dozvoliti mu da učine isto.

3. Ditch fantaziju srećnih porodica. To je retko tako lako! Samo se stvari dan u isto vreme.

4. Nemojte pretpostaviti da ako su uznemireni, to znači da radiš nešto pogrešno. Naučite nešto o razvoju i shvatićete šta je normalno da Tantrum-ing dva-godišnji ili sumorna sedam godina.

5. Nemojte pokušavati da ponovo originalne kućnog reda svojim dečkom iz njegove prethodne veze. Make Iour ovn.

6. Ne pokušavajte da je neki drugi majka. Budite ono što jeste i izmišljaju odnos sa svojom decom koja radi za vas i njih, izbegavajući krajnosti disciplinu ili otirač.

load...

Slične vesti


Post Život

Bondage: vodič korak po korak za kompletne početnike

Post Život

Seks tokom trudnoće: Sve što trebate znati

Post Život

Ketogena dijeta: Sve što trebate znati (uključujući i hranu koja će jesti)

Post Život

Laki bekovi: Akua Sana spa pregled. Marie Claire

Post Život

Ovo se događa kada zavisnost postane zavisnost

Post Život

To je ono što tvoj šef misli da su vaše najgore navike

Post Život

Vodič za hipoteku za nepoznatog vlasnika kuće

Post Život

Spanking: Sve što treba da znate o seksu

Post Život

Pogodite koliko vežbanja treba da balansirate sedenje osam sati dnevno?

Post Život

15 stvari koje treba znati kada se javlja nekome sa anksioznošću

Post Život

Ioni Masaža terapija: Šta je tačno i šta to radi?

Post Život

100 kalorija užina koje će zadržati vaš metabolizam tiktom