Ovaj alat izračunava koliko spavaju novi roditelji | RS.polkadotsinthecountry.com

Ovaj alat izračunava koliko spavaju novi roditelji

Ovaj alat izračunava koliko spavaju novi roditelji

Donese kafu - hitno

Ako imate malo u porodici, onda imamo osećaj da nisi stranac za neprospavanih noći. Dok neki roditelji mogu da imaju bebu koja spava na trenutak pred spavanje hitove (ruke, bilo ko?), Drugi će provesti neograničen vremena pokušavajući da njihova deca spavaju po ceni od svoje.

Samo u slučaju da želite da tot se tačno koliko sna možda izgubili (jer očito, imate vremena za to) Stadium sna Calculatorhas pokrenut da razbije koliko sna parentsactualli gubi na osnovu koliko je njihovo dete.

Kako to funkcioniše?

load...

Hillarishas sastaviti interaktivni kalkulator koji shvati koliko sati spavanja deprivationparents pate od, kao i koliko pelene su oni promenili, Bedtime Stories su pročitali i uspavanke su pevali. Sve što treba da uradite je staviti tačnu starost deteta u alat i na osnovu opsežnog istraživanja su oni sproveli, Hillaris će dati (malo depresivno) informacije.

Koliko sna ti nedostajati?

Ako vaše dete je tačno jedna godina onda prema aplikacije koje ste izgubili 1.836 sati sna - koji razlaže do 77 dana. To je više od tri meseca u vrednosti od sna. Takođe je 42 priče pred spavanje, 1.440 uspavanke i 3.360 izmenjene pelene.

Kalkulator takođe omogućava da dodate više dece u kalkulator, kao daje čudan istraživanja o bizarnom ludorije spavanja-lišeni roditelji dobiju do. Očigledno, jedan od četiri roditelja slučajno stavio svoj mobilni telefon u frižider dok 1 u 5 da sipa mleko u svojoj jutarnju kafu - ne ceo mleko su ustvari očekuju...

load...

Tanja Ajrons, portparol Hillaris, rekao je na kalkulatora, "Neki roditelji su dovoljno srećni da imaju dete koje spava pravo kroz - to je san za sve roditelje - ali za mnoge ovo nije slučaj. Spavanje može biti nezgodno vreme kao i mnoga deca ne žele da idu u krevet i da će provesti uzrasta odlaganje spavanje, samo da bi onda probude više puta po noći... Bez obzira da li ste izgubili meseci ili godina sna ipak, siguran sam da će svi složiti da su vredelo. "

Slične vesti


Post Život

Živeti sa endometriozom - za šta se stvarno oseća kao za patente

Post Život

Ioni Masaža terapija: Šta je tačno i šta to radi?

Post Život

Šta osećaš kao da si trudna kada tvoj najbolji prijatelj ima ivf

Post Život

Imati periodni seks može olakšati simptome grčeva

Post Život

Clara Amfo intervju

Post Život

Ketogena dijeta: Sve što trebate znati (uključujući i hranu koja će jesti)

Post Život

Suvlaki pregled: Zašto morate probati ovaj novi atenijanski restoran

Post Život

Lorraine Pascale deli svoje omiljene recepte i lokalne prodavnice

Post Život

Londonski pop-up 2018

Post Život

Francuska rivijera: Naš vodič za najtoplije tačke na Cote dazur

Post Život

Odgovaralo je sve što ste želeli pitati o dojenju

Post Život

Sramota koja dolazi sa seksom kada si devica do braka