Ovo je pravi razlog zašto vaš partner neće ostati u toku | RS.polkadotsinthecountry.com

Ovo je pravi razlog zašto vaš partner neće ostati u toku

Ovo je pravi razlog zašto vaš partner neće ostati u toku

Da li vaša druga polovina odbijaju da provede noć sa tobom? To bi mogao biti razlog.

Ispostavilo se da nas Britanci su fussier gomila od većine, posebno mi devojke u stvari, sa neverovatnih 86 odsto od nas prizna da smo odbili da ostanu tamo kod jastučića naš partner je zbog jedne ili druge od svojih (ili njihovi housemates ) neprijatni navike.

To je prema novoj studiji slepi trgovac Veb-Blindsanivai, koji su dobili 2.847 Britanaca, od kojih su svi bili u vezi, ali još uvek ne žive zajedno. Tražili su od njih da otkriju šta ih odloži boravi u u kuci svog partnera. Broj jedan faktor, citirano impresivnih 72 odsto ispitanika, bilo je prisustvo unlikeable housemates ili članova porodice visi (jao).

load...

 

 

Drugi po-gore bio je neuredan ili nehigijenskim bedroom- sigurno nije idealno za stvaranje romantičnu spavanje scenario. I u iznenađujuće obrtu, 37 odsto izjavilo da je njihova samosvest o svojim navikama spavanja je takođe bio faktor u stavljanju ih. Odd mirisi i nepoznate kreveta i našao se na udaru kao razloge da ne ostane preko.

I to ne samo žene koje su krivi - 42 posto muškaraca priznalo da izbegavanje Sleepovers sa svojim drugim polovine. I jedna petina svih ispitanika priznao da je tenzije oko aranžmana za spavanje doprinela raspadu, sa 13% priznajući da nikada ne bi spavala kod kuće njihovih trenutnih partnera, vole da ih pozove da njihov umesto toga.

Ovde je kompletna lista spavanje greh:

1. Unlikeable housemates / članovi porodice (72%) 2. Neuredan / nehigijenski spavaće sobe (66%) 3. Dosadnih spavanje navike u partnerskom npr hrkanje, nemir, glasno disanje (58%) 4. Čudno miriše u kući partnera (54%) 5. Anksioznost o korišćenju toaleta u tuđoj kući (48%) 6. Samosvesno o svojim navikama spavanja (37%) 7. Partnera dom je u neželjene području (24%) 8. Plašiti / alergičan na kućne ljubimce partnera (17%) 9. Nemogućnost da spava bilo gde osim svom krevetu (13%) 10. Remeti izvan šuma (11%)

load...

Ispostavilo se da kao narod, mi ustvari prilično izbirljiva o tome gdje smo ležali glave. Sada, svakako je vreme za još jedan nap...

Slične vesti


Post Život

Sve što treba da znate o organskoj hrani od stručnjaka

Post Život

Osjećati se inspirisati u pokretu s budućim snopovima uživo: Podcast serija

Post Život

Dan kada sam otkrio da je moj dečko anoreksičan

Post Život

21 motivisanje citata da bi te ustao i krenuo

Post Život

Evo koliko dugo je zaista potrebno da obavite taj intervju za posao

Post Život

Želite li znati gdje pronaći nenadmašivu posuđe?

Post Život

Seks igračke: Ovo je grad u Velikoj Britaniji koji poseduje najviše seksualnih igračaka

Post Život

Recepti za cimetove peciva prema scandikitchen

Post Život

Kako prestati da se stidiš

Post Život

Hipijska muzika je bila pomerena u stranu i izašle su uzburke

Post Život

Babi imena 2018: Ovo će biti najpopularnije ove godine

Post Život

Zašto je Glasgov naš novi vrhunski gradski odmor. Marie Claire