Ovo su karijesni podcastovi koje morate slušati iz budućih ploča. Marie Claire | RS.polkadotsinthecountry.com

Ovo su karijesni podcastovi koje morate slušati iz budućih ploča. Marie Claire

Ovo su karijesni podcastovi koje morate slušati iz budućih ploča. Marie Claire

Vi ste slušali na prvom serije podcast iz naše vreme osnaživanje karijere, sada je vreme da vidimo šta je u radnji za drugom delu.

Budući grudne proteze Live u saradnji sa Neutrogena®vas dnevno puna osnaživanju, inspiracije i rukama na savet. Ako niste imali sreće da prisustvuju ne brinite, snimili smo svih 12 sesija koje su sada žive i spremne za vas da uživate.

Od komičar Katherine Rian do bestselera kuvar autor Melissa Hemslei. Bilo da želite da znate gde je budućnost rada je čelu ili samo treba malo smeha, melodiju u za narednih šest staza u našoj podcast seriju, a mi garantujemo da ćete ostaviti inspiraciju.

load...

Ovde je niski na sledećoj seriji podcasts:

Kako da promenim karijeru

Posao skakanja je norma za generacije karijere nomada - velike su šanse da vaš konačni naslov posao pred odlazak u penziju još nije izmišljen i prvi posao može biti već izumrli. Ova sesija se bavi zašto bi trebalo prebaciti fokus od specifičnih naziva radnih mjesta i umesto toga pogledate prenosivih vještina, ispunjavanjem žene koje su napravili njihovi okreće karijere izgledaju bez napora. Domaćin Marie Claire'sDeputi Editor Miranda MCMINN, panelisti su: rak sestra je postao rublje preduzetnik Sadia Sisai, advokat koji je postao društveni mediji menadžer Luci James, i posao trenera Fiona Rice.

Budućnost rada

Naši karijere menjaju, pa kako se može obezbediti da ostanete relevantni i elastičan u stalno razvija tržište? U ovoj sesiji, istražujemo kako je svet rada je evoluirala tokom poslednjih 30 godina i gledati u budućnost naših radnih mesta i radnih praksi za procenu osobina koje morate da ostanete ispred igre i uspeti u decenijama koje dolaze. Panelisti su: direktor i osnivač izvršna agencija regrutovanje Dalje & More Sara Allen, glavni službenik transformacije u Mediacom Sue Unerman, i širom sveta komunikacije i direktor sliku na Remi Cointreau Maud Rubin.

load...

Blagostanje na radu

Kako da jede, diše i ostvaruju svoj put u karijeri otpornosti. Beat stres, ostanite fokusirani i voditi računa o sebi kao tri dobrobiti stručnjaci slažu svoje strategije za pregovore success.Marie Claire'sFeatures urednik Trejsi Ramsden u okvir ko-osnivač Joan Murphi, Foodie Melissa Hemslei i stručne opstanak Megan Hine.

Da li postoji pravo vreme za bebu?

Od žongliranja radi majčinstvo, za maksimalno porodiljsko odsustvo i pretvara roditeljstvu u poslovne ideje, Marie Claire zamenik urednik Miranda McMinn se pridružio Mumsnet COO Sue Macmillan; osnivač kikiriki, društvene mreže za roditelje, Mišel Kenedi; i roditeljstvo novinar Šarlot Filbi da raspravlja o UPS, padove, haos i badass veštine koje su stekli od fronta radnog materinstva i pita, je li se ikada pravo vreme za bebu?

Moć saradnje

"Dve glave su bolje od jedne" - stara izreka tvoje mame je preuzela na potpuno novi značaj kada je u pitanju savremenog načina rada. Imaš ideju za biznis ili poduhvata, ali ključni jaz u svoje sposobnosti da bi značiti da ili slomiti kada je u pitanju uspeh. To je mesto gde je savršen rad partnera dolazi u. Član Moda Karakteristike direktora Jess Vood i dva sjajne poslovne Duos da govori o tajnama i izazovima u timu sa profesionalnim "drugu polovinu". Srećan par broj jedan su Alisa Olins i Phanella Maiall Dobro, ženske karijere umrežavanje inicijativa Step Up Club. Savršen uparivanja broj dva su Šara Tochia i Hettie Holms, osnivači of'healthili hedonista 'način života sajt doza.

Katarina Rajan - zatvaranje glavni

Pisac, izvođač, komičar i voditelj Katarina Rajan je falsifikovao uspešnu karijeru u jednoj od najvećih ne oprašta industrija je: stand-up komedija. Dakle, šta je ona naučila? Za zatvaranje uvodnih razgovora ovogodišnje Katarine do Mari ClaireEditor-in-chief Trish HALPIN o svom putovanju od Hooters konobarice da kritički priznatih komičar, sa dosta duhovit, take-home saveta da vas ohrabrim da bude malo više opasan u tvoj radni vek.

load...

Slične vesti


Post Život

Naučna studija otkriva vezu između oralnog seksa i raka glave i vrata

Post Život

Kako biti uspešan timski igrač

Post Život

Može li aplikacija poboljšati seksualni život? Proizvođači ovog smatraju tako

Post Život

Unutrašnje biljke: Napravite svoj vlastiti zatvoreni vrt

Post Život

Šta je mizoginje?

Post Život

Šeme vlasništva vlasništva su tajno oružje prvog kupca

Post Život

Marie Claire vrhunski vodič za londonsku koktel nedelju

Post Život

#breakfree od likova: Poznati citati o samopouzdanju

Post Život

Rokie Nafousi deli svoje savjete za smanjivanje šećera

Post Život

Ovako se osnažuju žene migrantkinje i izbjeglički kuvari

Post Život

Evo dokazanih koristi treznog seksa

Post Život

Drška: Šta se zapravo dešava sa vaginom