Pojesti trudnoću | RS.polkadotsinthecountry.com

Pojesti trudnoću

Pojesti trudnoću

Da, možete dobiti svoj stomak vratiti je pre trudnoće slava

Sa plemena Instagrammers koji izgleda da imaju šest pakovanja na mesto pre nego što sam čak i promenili jednu pelenu i A-lista poznatih ličnosti ponikle natrag u njihove veličine nula haljine brže nego što mogu da kažem "pumpu dojke", pritisak da se vratim u svoje prethodno preggo farmerkama izgleda veći nego ikada.

Uzeli smo slobodu govora Nicola Addison od Ekvvs Trainingabout kako bi trebalo da upravljate posle trudnoće kondiciju, najbolje treninga za tebe i šta sve žene brinu o sa bebom u ruci... Koji savet biste dali trudnu ženu na čuvanje fit tokom 9 meseci?

load...

Vežbanje tokom trudnoće je oko održavanja vaš trenutni nivo aktivnosti tako da ne nastoje da pobedi sve lične podatke ili gurati svoje granice! Ako ste bili aktivni lice pre trudnoće i redovno vežbanje, onda zadrži ovo dešava, ali ključ je da slušate svoje telo! Da li ono što oseća u pravu i da svaki dan kao da je u pitanju.

Nakon toga, održavaju svoje dna karlice vežbe uz stalan, dinamičnom programa vežbi. Još jednom, ne gurajte za lične najboljima, ali umesto toga se koncentrisati na dobijanje telo kreće kroz to opet pun opseg pokreta. Jedna vežba da ne bih savetovao da rade post-rođenje je trbušnjaka. Završe 100s trbušnjake neće imati nikakav uticaj na veličinu stomaku kao vaši trbušni mišići potrebno vreme za reformu. 

Koji savet biste dali ženu koja traži da izgube težinu su stekli?

Na Ekvvs, radimo na jednostavnom pravila '' 9 meseci na, 9 meseci off "jer je veoma retko da će težina spasti brže od toga. Najbolji savet koji mogu da dam je da ne stavi previše pritisak na sebe. Budite realni u svojim očekivanjima, ali i stalno stavlja težak rad u i zapamtite da ne gubi nadu, ako ne vidite instant rezultate. Zaboravite skale, ostanite aktivni i gubitak težine će se pobrinuti za sebe. I na kraju, da vaš stomak ikada izgledaju isto post-rođenje?

load...

Da! Naravno, vaš stomak može da izgledaju isto post-rođenje naročito ako ste napravili brine o vašoj koži tokom trudnoće. Vaš kože elastičnost je potpuno zavisi od starosti, genetike, sunce / UV zračenja i drugih elemenata, ali postoji opšti konsenzus da trlja kreme i ulja u stomaku ne pomaže čađi kožu i pomognu u strija.

Kada imati sve jasno natrag u vežbanja, u tom trenutku se ne razlikuju od bilo kog drugog pokušava da izgubi višak flab od svog struka, tako da treba da počnu da razmišljaju o sagorevanju masti i toniranje mišiće ispod.

Ne bih rekao da postoji specifičan u trbuhu rutinski poruka rođenje, ali treba probati i fokusirati se na poprečnim Abdominus (TVA) za početak. Završetkom dasku potez, možete razviti napetost u ovim stomačnih mišića bez promene dužine od njih (Izometričeskie kontrakcija). Drži dasku za minut u jednom trenutku može da bude fantastična polazna tačka u potrazi za Vaš pre trudnoće Tum.

load...

Slične vesti


Post Život

To su tačke koje većina ljudi nedostaje kada stavlja suncokret

Post Život

Kako to učiniti velikim na IouTube-u

Post Život

Kako stići nogom u vrata bez kontakata

Post Život

Kako znati da li ste laktoza netolerantni i kako se boriti protiv nje

Post Život

Upišite znakove: 7 znakova ste u uvredljivoj vezi

Post Život

Inspirisale žene i devojke za međunarodni dan djevojčice. Marie Claire

Post Život

Hiperemeza gravidarum - zašto je to više nego ekstremna jutarnja bolest

Post Život

Biftek i kokteli u Cavendishu, mariebone

Post Život

Mc se sastaje: Dara huang

Post Život

Prva osoba: Ono što digitalno davanje zaista izgleda

Post Život

Dobrotvorne službe u Velikoj Britaniji koriste moć šminke da pomognu domaćim žrtvama zlostavljanja

Post Život

Ioni Masaža terapija: Šta je tačno i šta to radi?