Porezni porez znači da žene provode više odmora od muškaraca | RS.polkadotsinthecountry.com

Porezni porez znači da žene provode više odmora od muškaraca

Porezni porez znači da žene provode više odmora od muškaraca

Jednostavno ih uniseks i da se uradi sa njom

Letovi su rezervisali i smještaj je sređeno, ali i dalje postoji još jedna udubljenje moraćete da u vašem lovu - pre praznične kupovine. Govorimo o higijenu, kostime kupanje, samo-u-slucaju lekove, make-up i da je jedan neizbežan razmetanje (Ve Just stvarno voli lepe letnje haljine, ok?). Međutim, ispostavilo se da je verovatnije da troše više nego muškaraca pred bijeg na suštinu praznika žena i sve se svodi na prokletom roze poreza.

Prema podacima Kancelarije za nacionalnu statistiku, 67.7 miliona Britanci krenuti u inostranstvo za praznike i oku-zalivanje 529 miliona € je potrošen na higijenu i lekova samo u pripremi.

Širom Velike Britanije, 754 žene i 623 muškaraca je ispitivan od strane shoverstoiou.co.ukon kakvi su njihovi ključni za higijenu biti za deset dana odmora. Odatle su u odnosu na razlike u cenama između istih higijenu na tržištu za muškarce i žene. Infuriatingli, ispostavilo se da su veće šanse da potroše 21% više od muškaraca samo na osnovama sa raspoloživim brijača dovodeći poslednji ekser u sanduku dame. Puna kvar je u grafici ispod.

load...

Prema studiji, sa osam paket žena za jednokratnu upotrebu brijača iz neimenovanog brenda bi te unazaditi 2 €, dok bi muški paket od deset košta 60% manje na samo 1 €. Muške brijači su takođe oporezuje po nultoj stopi, jer njihovi proizvodi za brijanje se gleda od strane vlade kao nužnost. Kao sanitarnih proizvoda za žene, osim onih još uvek se oporezuje. (Ne gorčine ovde.)

Martin Smit, MD na shoverstoiou.co.uk, bacao u, "Put proizvodi se prodaju ovih dana je izašao iz ruke, izgleda da je boja jedina razlika u ova dva jednokratnu brijača. Ono što je još, je da postoji nulta stopa poreza u Velikoj Britaniji koja se tiče muških brijač, ali i dalje postoji porez tampon. Dok pojedini trgovci su smanjenje cene svojih proizvoda, brendovi održi odgovornost za koliko su snabdevanje svoje proizvode za. A da ne pominjemo, akcija može i treba da preduzme poslanika i autoritativnih figura. "

load...

Udaljavaju od osnovne stvari za odmor, druga studija je Silver Tree Jevellerialso je pokazala da prosečan odmor garderoba žene generalno je vredan 5 € naspram muških 3 €.

Na osnovu studije od 1000 odmora goers, ispostavlja se da će ljudi generalno troše 216 € samo na novoj odeći i 82% od nas samo će zaroniti pravo u bez budžeta. Kancelarija za nacionalnu statistiku je pokazala da trošimo 1 miliona evra na odmor odeće sama, tako da izgleda da su svi koji rizičan posao budžetiranje stvarno dodaje se.

load...

Slične vesti


Post Život

Linkedin poslova: 20 najboljih poslova na sajtu društvenih medija

Post Život

Stvari koje znate samo ako ste advokat

Post Život

Šta da radimo u vikendu?

Post Život

Čovek je prijavio svog saradnika zbog razgovora o njenom periodu u kancelariji

Post Život

Evo kako pratiti svoju fitness u stilu. Marie Claire

Post Život

Ketogena dijeta: Sve što trebate znati (uključujući i hranu koja će jesti)

Post Život

Avanturistički praznici su popularniji kod žena nego muškaraca

Post Život

Nutricioni mitovi uništeni su od veganskih dijetetskih suplemenata

Post Život

Pojesti trudnoću

Post Život

Ono što oseća kao da izlazi sa čovekom sa decom

Post Život

Inspiracija venčanja: Pogledajte instagram račune koje svaka nevesta treba da prati sada

Post Život

Poznati citati o trudnoći