Povlačenje i radionice koje će vam pomoći #BREAKFREE od likova | RS.polkadotsinthecountry.com

Povlačenje i radionice koje će vam pomoći #BREAKFREE od likova

Povlačenje i radionice koje će vam pomoći #BREAKFREE od likova

To je nedelja dve #BREAKFREE kampanje Marie Claire, a ove nedelje smo ispitivanje našu zavisnost o odobrenju drugih ljudi.

Osećaš li se preplavljeni Facebook, Instagram, Tvitter, Snapchat VhatsApp, Tinder - lista se nastavlja - preuzima vašem životu? Da li stalno krao, ​​scrolling i osvežavajuće da proveri nove poput i porukama? Pa, ti couldmake kao Eddie Redmaine i riješi svoj smartfon, kompletnog; je nedavno priznao da sam zamenio njegovo za - daha - normalno telefona koji samo poziva i SMS.

On je rekao, "pokušao sam da se vratite na jednostavan, staromodni slušalice umesto smartphone. To je bila reakcija protiv toga da se trajno zalepljeni na moj iPhone za vreme budnih sati. Potop e-mailova bio konstantan i pronašao sam sebe pokušavajući da u realnom vremenu, na račun života u ovom trenutku. "

load...

Ako se nađete pristali, ali ideja davanja svoj iPhone te ispunjava strahom i straha, zašto ne probati jednu od ovih povlačenja ili radionice kako bi olakšao te u digitalni detoksikaciju i povećate samopoštovanje...

Rav HorizonsTitled 'uveren da', njihov 5 dana povlačenje u Jorkširu ima za cilj da izgradi zdrav samopouzdanje kroz život koučing radionice, časove joge, meditacije i spa objekte.

Unplugged VeekendHeld jednom godišnje u mirnom okruženju seoski (prošle godine je bio u Brecon Beacons) ovo tek bez vikend dolazi u kompletu sa "grupa uređaj predaju ceremoniji" po dolasku. Ti ćeš dobiti šansu da pravilno poveže sa drugima i sebi sa rasporedom punim joge, meditacije i kreativne radionice. Dakle, ako se nađete još slanje rada e-mailove na 1h i da vaš telefon dosledno zalepljen za uvo, ovo bi mogao biti jedan za vas.

Reclaim Iour SelfChoose iz joge povlačenja u Velikoj Britaniji, Evropi ili čak u udaljenim uglovima Mongolije, gde su smeštaja kreće od luksuznih privatnih vila pravo dole na nomadski Jurtu logor. Reclaim Iour Samo obećava da vam pomogne da se vratimo na vaš svakodnevni život sa 'obnovljenom vitalnosti i inspiracije, "pa čak i pomaže kod problema sa spavanjem previše.

load...

Caldei AbbeiVhat bolji način da Detok od tehnologije nego ostati u opatiji na ostrvu blizu obale Velsa? Nalazi se na Caldei Island, kratko provozali od Tenbi Harbour, to je prostor za pojedince i grupe da provede nekoliko smartphone bez dana mirno i razmišljanje.

Terapija Retreats - Poverenje RegainedLed direktor Therapi povlači, David Keighlei, ovo povlačenje ima za cilj da vas naučiti kako da se nosi sa osećanjima niskog samopoštovanja i niskog samopouzdanja. Ona obuhvata sve oblike niskog samopouzdanja, od vožnje, ispita, a posao intervju strahova i razgovor preko telefona.

Proboj RetreatsOffering jednodnevne radionice sve do 7-dana povlačenja, oni takođe pomažu onima koji pate od anksioznosti i depresije, kao i niskog samopoštovanja. Njihova terapija dolazi u širokom spektru formi, od Reiki do hipnotherapi.Join na #BREAKFREE diskusije na Tvitter i Instagram @marieclaireuk

load...

Slične vesti


Post Život

Koje od ovih tipova pijete vi? Marie Claire

Post Život

Prestanite brinuti o stavovima drugih ljudi

Post Život

Pustite hladnu priobalnu kolekciju Sainsburi-a osvežite svoj dom

Post Život

Jedna majka krši sva roditeljska pravila i zato radi

Post Život

Upoznavanje u LA nije kao filmovi. Evo vodiča za preživele

Post Život

Svadbeni pokloni: Koliko nameravate da provedete na venčanim poklonom?

Post Život

Ovaj venčani trend postaje sve popularniji i štedi novac. Marie Claire

Post Život

Biti čovek je tekuća krivica za učenje. Ovo je putovanje jednog pisca

Post Život

Zašto je vreme da prihvatite različitost na poslu ako želite da uspete

Post Život

Kako preživeti susret roditelja

Post Život

Etička porno: Kako to gledati i gde ga pronaći

Post Život

Ovaj alat izračunava koliko spavaju novi roditelji