Poznati citati o trudnoći | RS.polkadotsinthecountry.com

Poznati citati o trudnoći

Poznati citati o trudnoći

Od Dženifer Lopez na Kim Kardashian, mi smo sakupiti najiskreniji Celeb citate na trudnoću.

Nema sumnje da je trudna je iskustvo koje menja život za svaku ženu, ali, kao što su ovi A-Listers potvrđuju, neke trudnice dani su definitelibetter od drugih. Neki ličnosti vosak lirski o radostima predstoji Motherhood, dok su drugi otvorili o teškoćama oni su pretrpeli tokom devet meseci. I budimo iskreni, trudnoća nije sve jasno jedrenje.

Ovde su 12 pošteni i izuzetno humani citati o trudna koje su sigurno se paralelno sa mnogima od nas...

1. Adela (govori uživo publiku na njenom koncertu o njenoj prvoj trudnoći sa sinom Angelo) "Kada sam ostala trudna, imala sam toliko testosterona u meni da sam bradu. Samo sam ošišan sinoć. To je istina. Ja ne govorim vic. Ja imam bradu, ali sam ponosan na to. Ja to zovem Lari. ' LOL. To je razlog zašto mi te volimo, Adela.

load...

2. Liv Tajler (očekuje svoje treće dete sa verenikom Dave Gardner 2016.) svaki dan sam kao, 'Oh moj Bože! " Ali onda stanem i duboko udahnite i da se fokusira na zahvalnost i koliko sam zahvalan za sve prilike koje imam. Ja sam dobar "[ali] veoma umoran. Osećam se kao da sam bila trudna zauvek! '

3. Krisi Teigen (očekuje svoje prvo dete sa verenikom John Legend 2016.) "The najviše iritira deo trudnoće je plod i opustim Sh * t:" Vaša beba je 6 inča. Ananas! "Vhat the F ** K namirnica prodavnice smo u? '

4. Džesika Alba (majka na kćerke Honor i Haven sa suprugom Cash Varren) 'iznenada volim citrusa stvari, pomorandže i limunadu - Ne mogu se zasititi -i nisam baš briga za bilo koji od ranije. I ne može da se bavi stvarima koje su suviše oporo. Volela sam tartufi; Sada ne mogu. Imam i teško jede veliku šniclu. "

5. Dženifer Lopes (majka na dva blizanca Emme and Mak sa Marc Anthoni) "Osećao sam tužan i depresivan i mislio bebe nisu voli me.I zapravo sećam pokupiti knjigu Šta očekivati kada si Ekpectingto pokušati da vidimo šta se dešava sa mnom, i to je rekao kako imate ogromnu hormonski pad za sedam do 10 dana nakon što rodi - to se zove baby Blues... Ali sam mislio da se ne sviđam '.

load...

6. Viktorija Bekam (majka na sina Bruklin, Romeo i Kruz i ćerka Harper, sa suprugom David Beckham) "Kada sam bila trudna, samo sam hteo da se mnogo i mnogo životinja, iz nekog razloga. Razgovarali smo o mačkama, ali David rekao apsolutno ne. "

7. Kejt Midlton, vojvotkinja od Kembridža (majka na sina Đorđa i ćerke Charlotte sa mužem, princ Vilijam) "Ponekad zaboravim da sam trudna".

8. Kim Kardashian, (majka na kći Severne i sin Saint, sa suprugom Kanie Vest) "Trudnoća, ne bih stvarno želim da na bilo koga. Bilo ko. To je vredno toga na kraju, tako da bih sigurno patiti kroz to, ali trudnoća nije bila dobro iskustvo za mene. Uopšte.'

(Pogledajte ostatak trudnoće razmišljanja Kim Kardashian je)

9. Gven Stefani (majka na sina Zuma, Kingston i Apollo Gavin Rossdale) "[sam mislio] kako bi se uklopio [bebu] u mom životu? Da li sam previše samo-opsjednuti da bude sposobna da se brine o njemu dovoljno? Imam zaista izvanredan život i očigledno imam puno strasti o stvarima koje radim. Tako da ne znam da li bih mogao biti dovoljno nesebičan. Ali očigledno ne mogu - to je najneverovatnija stvar koja mi se ikada desila ".

10. Kira Najtli (majka na kći Edi, sa suprugom James Righton) Sposobnost da nema sna i nastavimo. Nije prijatno-Nikad nisam mislio da sam mogla da to za vremenski period koji sam to učinio. Isto tako, moram da kažem, kao žena, da mrzite određene delove tela. Idete kroz te periode u kojima se pogledate u ogledalo i misliš, O, da sam samo imao različite noge ili ruke, ili bilo šta drugo. "

11. Džessika Simpson (majka na sina Ace i ćerka Maksvel sa suprugom Eric Johnson) 'Ljudi uvek kažu da trudnice imaju sjaj. I ja kažem da je to zato što ste znojenje na smrt. Mislim da su samo reci trudnice oni gloving da se osećaju dobro o sebi. "

12. Dru Barimor (majka na kćerke Olive i Frenkija sa suprugom Vill Kopelman) 'Ja samo jedem sve što želim, što nije zdravo... Šta je 10 cm?'

13. Andželina Džoli (majka na ćerke Shiloh, Vivijen Zahara i sinova Medoks, Paksa i Noks sa suprugom Brad Pitt) "Ja ga volim. Osećam se kao žena. Osećam da su sve stvari o mom telu... Takođe sam sreće. Mislim da neke žene imaju drugačije iskustvo u zavisnosti od svog partnera. Mislim da je to utiče. Desilo se da budem sa nekim ko smatra trudnoća veoma seksi. Tako da se osećam veoma seksi. "

load...

Slične vesti


Post Život

Seksualne fantazije - šta znači vaše?

Post Život

Holli Branson: 5 stvari koje me je moj tata naučio

Post Život

Ono što oseća kao da izlazi sa čovekom sa decom

Post Život

Ketogena dijeta: Sve što trebate znati (uključujući i hranu koja će jesti)

Post Život

Savet za karijeru od tehnološkog pionira Samante Paine

Post Život

Tražite savršenu sunčevu mini-pauzu?

Post Život

Kako mladi projekat obučava nevladine nevladine neveste. Marie Claire

Post Život

Trećina nas bi više volela da spavamo bez naših partnera, očigledno. Marie Claire

Post Život

5 iznenađujućih načina da se pomogne pobediti dršku. Marie Claire

Post Život

Kork je gradski odmor na koju verovatno nikad nije razmišljao, ali stvarno treba

Post Život

Povratak intervjua na posao mogao bi postati zakonski uslov ako sve ide dobro

Post Život

Ove neustrašive devojke su zašto je važno proslaviti #internationaldaiofthegirl. Marie Claire