Radnje na vikendu: Ne propustite ova neverovatna iskustva | RS.polkadotsinthecountry.com

Radnje na vikendu: Ne propustite ova neverovatna iskustva

Radnje na vikendu: Ne propustite ova neverovatna iskustva

Stuck za ideje? Mi smo pokupili najuzbudljivijih događaja treba uzeti u obzir ovaj vikend

Dok pozdravljamo slobodan vikend svaki sada i onda neko dobro zaradili R & R, ponekad prazan kalendar nije to poželjno i da se osećate kao da potrebu da urade nešto sa ta dva dana slobode.

Zato smo kustos kratku i slatku spisak zabavu, Foodie i festivala tematske događaje treba uzeti u obzir iskakanje preko u. Obratite pažnju na ove i Marie Claire odobrila vikend destinacije (ne, stvarno, verovatno ćete videti neke od nas ima).

load...

Free vikend krivica, nestati.

Sip kokteli sa pogledom na grad u Beloj Forest at Madison

Madison je na krovu je sebe pretvorila u Vhite Forest za praznika. Uđite u božićnom duhu sa pićem, hranom i živom muzikom na svom čuvenom terasi i čuda na nezaboravnim pogledom Katedrala Svetog Pavla i London skiline.

U saradnji sa ciroc Vodka, tim u Madison su stvorili ukusnu meni vruće koktela i zagrevanje zimskim pića. Posebno je voleo hot puterom Rom, koji je bio savršen kompliment popustljivih slatkih i slanih grickalica u ponudi.

Bela šume u Madison traje od 6. Novembra 2018. - 28. Februar 2019. U Madison Londonu, 1. Nova promena, Sveti Pavle, London EC4M 9AF

Dobiti pravi Scandi Christmas iskustva u akuavit London

Akuavit, u partnerstvu sa McKueens London, pokreće praznika u stilu sa onim što bi moglo biti najviše legendarni Velika Britanija / Scandi saradnja od higge.

Dovođenje skandinavski Božić tradicije na St James 'Market, Akuavit unutrašnjih će biti ispunjen sa srebrnim brezama i šumskog krevetu prirodnog mahovine, da donese "spokojan tek svečani osećanje" svojim gostima.

load...

Naravno, ovo nije samo praznik za oči: možete uživati u potpis Akuavit popodnevni čaj, sa danski Smørrebrød, švedski kolače i sveže napravljen cimet i kardamon rolls.The Akuavit Nordic Vinter Gardens McKueens teče od 13. Novembra 2018 kroz Novu godinu na Akuavit, St James Market, 1 Carlton Street, London, SV1I 4KK

Uživajte epske pogled na London penjući The O2 at sunset

Kao što je gore u O2 proslavlja 5. Rođendan, zašto ne dobiti svoje planinarske čizme i vidi da li se ne oduševljeni predivnim pogledom sa vrha?

Uspon će vas odvesti na putovanje 52 metara visok do samog vrha legendarnog orijentir ranije poznat kao Millennium Dome, gde ćete dobiti jedinstven pristup u predivnom London skiline.

Odaberite kako bi vaš put u toku dana, u sumrak ili još bolje - u sumrak. Ovog leta, gledajući zalazak sunca dok se u predivnim panoramskim pogledom na grad je apsolutno obavezan.

Da biste označili Gore At The O2 rođendan, grupa od pet u potrazi za dan adventure-upakovane u prestonici će biti ponuđen besplatan uspon za petog člana.

Cene se kreću od 30 evra za odrasle i decu stariju od 9 godina. Rezervišete kartu za Up na O2 ovde

Pijte ukusne koktele i ručati u luksuzu u Searcis St. Pancras

Ušuškan od prometnih gužvi Kings Cross stanice je Searcis Sveti Pankras Restoran i bar. Sa bogatom Getsbi-bazirani osećaju, restoran nudi utočište putnicima koji dolaze ili napuštaju jednu od najprometnijih železničkih stanica u Londonu.

Međutim, ne treba da bude oko da se ukrcaju na Eurostar razlog da posetite. Pop zajedno za ukusan 1920 inspirisana tri kursa obrok zajedno sa vina uparivanja, i dozvolite sebi vremena da se opusti. Ako ste posle pića, ne možete propustiti dekadentni koktel - Stravberri cheesecake koktel dobija ogromne palac gore.

Pogledajte meni i rezervišite sebi sto u Searcis St. Pancras ovde

Divite se Silent Light na skici

 

Skica je nekako uspeo da se još više Instagrammable sa svojom novom izložbom "Silent Light": serijom instalacijama umetnika Chris Levine.

U impresivnom svetlo i laserski iskustvo uključuje 3D holografski portrete Naomi Campbell, Kate Moss, i Kraljicu, kao i cvetne neonskih sijalica i holl ispresecan svetlosnih snopova projektovanim iz kristalne Ks na plafonu.

Izložba obećava da bude 'krasan meditativna iskustva "i, posle dugog dana Božića kupovine, koji bi mogao da kaže ne na tu vrstu relaksacije?

Silent svetlo Chris Levine traje od 16. Novembra 2018. Do 6. Januara 2019. Godine u crtežu, 9 Conduit Street, Maifair, V1S 2KSG

Dakle, to je to - da li ste nakon adrenalina ispunjen avanturu, ili noć koktela i lasera, Londonu da je sve ovog vikenda.

A ako zaista ne mogu da biraju, zašto ne sve uraditi?

load...

Slične vesti


Post Život

Evo 20 stvari koje ćete razumeti samo ako radite u kancelariji

Post Život

Madeleine shav

Post Život

Zvanični top deset poželjnih mesta za život u uk

Post Život

9 stvari koje ne treba raditi kada me bacaju

Post Život

Šta se stvarno dešava kada uzmete DNK test

Post Život

Masterchef: Ono što zapravo voli da učestvuje Lorna robertson

Post Život

Seks igračke za žene: 16 najboljih

Post Život

Najbolja putna putovanja u Velikoj Britaniji: Od mora pobjeći do prekrasnih dolina

Post Život

Kako započeti svoj Sopstveni posao bez napuštanja posla. Marie Claire

Post Život

10 govornika ne možete propustiti kod žena na festivalu u svijetu 2018

Post Život

Nova pilula bi mogla propuštati PMS za dobar (pakao da!)

Post Život

Pokloni za nove mame