Smaraganje: Da li je ovo sledeći trend? | RS.polkadotsinthecountry.com

Smaraganje: Da li je ovo sledeći trend?

Smaraganje: Da li je ovo sledeći trend?

Ova nova dating odgovara parove isključivo na osnovu njihove BO...

Mislili smo da smo videli sve dating trend zamisliti, od oka gledajući partije da provodadžisanje aplikacije isključivo za gluten korisnike, a onda je došao Smell poznanstvo: prvi na svetu mail miris dating service.

Nev Iork dating baziran mečeva parova na osnovu njihovog prirodnog mirisa (nemojte nas postati), tvrdeći da je miris igra važniju ulogu u romantiku nego što bi nužno mislimo.

Dok bi te većina upoznavanja usluge zahteva da dostavi fotografiju, biografiju i barem ti polu ili seksualnoj opredeljenosti, miris Dating zahteva samo jednu stvar: majicu koja miriše na tebe.

load...

Zbunjen i pomalo creeped out? Ne paničite. Evo kako se to radi: Nakon potpisivanja na internetu i plaća 17 € naknadu, potencijalni Daters svaki poslao potpuno novi majicu na post da su instrukcije da nose tri dana bez prestanka. Parfemi i dezodoransi su obeshrabreni jer oni mogu savladati svoju prirodnu miris, ali je dozvoljeno dim cigareta i drugih mirisi koji odražavaju vaš izbor načina života.

Tri dana kasnije, kada ti majica je dovoljno crvljiv i mirise svog prirodnog mirisa, ona se vraća u kompaniji, a zauzvrat dobijate 10 jednako smrdljiva majice (IAI!), Svaki pripada potencijalnom udvarača.

Nakon što svakom majica dašak i pažljivo odaberete omiljenu, morate da sačekate da vidimo da li su osećanja obostrana, a ako je vaš miris je kao atraktivna kao što se nadamo. Ako postoji meč i oboje osećate da je to ljubav na prvi sniff, dobićete jedni druge brojeve telefona i voila. Obavljen. Ako ne, više sreće sledeći put.

load...

Created bi the provokativni DIGITAL GROUP beskoristan Press ", Miris Dating je još uvek u eksperimentalnoj fazi i trenutno ograničena samo na 100 ljudi. Ideja, međutim ima obećanje i veoma je uzbudljivo, koji prikazuje vezu između mirisa i seksualne privlačnosti.

Studije pokazuju jak uticaj koji miris ima na atrakcije, uz ScientificMatch.com dešava objašnjava da "volimo kako drugi ljudi smrde kada njihov imuni sistem drugačiji od našeg - mirišu seksi".

Miris je važno, nema sumnje, ali da li to adut dobrotu, izgleda ili humora? Mi ćemo trebati malo ubedljivo.

Slične vesti


Post Život

Razdvajanje sa kućnim ljubimcima: To su najpopularniji razlozi zašto

Post Život

Movember: Sve što treba da znate o kampanji 2018. godine

Post Život

Sve što vam treba da napravite rustičan šarm u vašoj kuhinji

Post Život

Živeti sa endometriozom - za šta se stvarno oseća kao za patente

Post Život

Upišite znakove: 7 znakova ste u uvredljivoj vezi

Post Život

To su očigledno 25 najboljih radnih mesta koje treba imati 2018

Post Život

Gole fotografije pomažu žrtvama seksualnog napada

Post Život

Kork je gradski odmor na koju verovatno nikad nije razmišljao, ali stvarno treba

Post Život

Zdrav životni stil: Madeleine shav on vhats trending

Post Život

Kako mi je moja autoimuna bolest učinila da se osećam beskorisnom

Post Život

Profil sa upoznavanjem: Napravite svoj stav sa ovim 15 stručnjaka

Post Život

Nove mamine istine - evo stvari koje vam niko ne govori