Terapija oporavka srca i ono što je učila jednoj ženi | RS.polkadotsinthecountry.com

Terapija oporavka srca i ono što je učila jednoj ženi

Terapija oporavka srca i ono što je učila jednoj ženi

Autor Lusi Vine put-testira najnoviju Heartbreak oporavak povlačenje

Heartbreak oporavak, su mi rekli, može da transformiše svoj život na bolje. Evo pitanja: Kako ste stigli overiour poslednji raspad? Ja iskreno pitam ovde, jer poput mnogih žena, imam jednog čoveka nikada nisam preboleo. Ja od Matthev * za samo godinu dana u svojim dvadesetim, ali, od tada, on je došao u i iz mog života na redovnoj osnovi, gura moju dugmad, što se osećam dobro, a onda loše, a zatim ponovo odlazi. Mi smo užasno skupa i svaki put smo završili stvari - opet - Osećam se očajan i kunem se da ne mogu da nastavim da radim ovo. Onda sam uvek neka se vrati. Ja ne znam kako da ne. On je moj sigurnosna mreža, ali je i razlog što sam se tako nesigurno; razlog nisam bio na sastanku u godini i osećaju nisko o izgledima za njega. Postoji jedan deo mene koji je uvek čeka Matej da se vrati i nemam pojma kako da se konačno izvuče tu potrebnu liniju pod kojim smo imali. To je razlog zašto sam ovde, na dvodnevnoj 'Break-Up oporavak povlačenju "da se konačno (nadam se) naučiti kako da puste i samo me ponovo.

'Heartbreak oporavak me ostavlja osećam lakši'

Kao grupa, mi zapisati svaku negativnu stvar smo oseća. Mi smo stare na papiru, mi smatramo da, onda ga iseckati. Ljudi oko mene su plakala, ali je osećaj oslobađajuće, uzdizanje čak. Davison nam onda kaže za vizuelizaciju loš osećaj, da stavimo ruke gde je u centru. Za mene, to izgleda kao sivi oblak u grudima, što je teško disati. Ona nas uči da zamislimo povlačenja taj oblik iz našeg tela i držeći ga ispred nas. Zatim smo zamisliti oblik, boju i čak i miris, morphing u nešto divno. Moj gadno, siva grudi oblak je postao srećan, plavo jutro magla. Osećam se upaljač.

load...

Savet stalno dolazi. Davison predlaže sastavljanje "Break-Up tim 'to uključuje pravnog savetnika, finansijskog savetnika, trenera ili terapeuta, što je vežba drugar i prijatelje i porodicu - ali to ne znači da sve voljene. "Naravno prijatelji su dobronamjerni, ali priznaju da ponekad mogu biti previše emotivno uključeni", kaže ona. "Neki će podstaći negativne emocije i držati zarobljeni u ciklusu gubitaka, pa odabrati ljude za vaše raspada tim koji može da se krećete napred sa konstruktivnim savetima." Zanimljivo. Ona takođe predlaže da stalno zaustaviti 'govori svoju priču ", jer svaki put ponavljamo naše nedaće sa nekim, mi učvrsti tugu u našem mozgu. To je kao da ponovo inficirati virusom slomljenog srca.

 

'Vreme je da počne da radi na mojoj listi zahvalnost'

Ono što sledi je više saveta da te vratimo na pravi kolosek sa Heartbreak oporavak - vođenje dnevnika ciljeva, ima "spisak zahvalnosti" na svom telefonu da pogledate kada vrtoglavo, koristeći samo početni (mala slova) Vaša bivša kada pričaš o njemu ili njoj - fizički što njihov značaj manji - i zapisuje listu stvari koje niste želeli o tome u tom odnosu. I, naravno, onaj što svi znamo, ali retko da - opozivanju praćenja Sve što rade na društvenim medijima. Još jedan važan ciklus da se probije je na "hrčka točka pitanja". Davison objašnjava, "Svi to radimo. "Zašto ne me? Zašto se ovo stalno događa sa mnom? "Ali naš mozak ne može da pomogne odgovara. Negativne pitanja vam negativan odgovor, tako da morate da promenite kvalitet onoga što vi pitate. Pokušajte osnaživanje pitanja, umesto: "Ono što je dobro o ovoj situaciji? Šta će da se osećam bolje? ""

load...

Mi end The Heartbreak Recoveri vikend pozitivan bandu sa liste akcionih planova. Mi smo motivisanje životnih ciljeva, rokova i na VhatsApp grupu pod nazivom "Novi Počeci ', tako da može da nastavi da podstakne jedni druge na. Prošlo je tako naporan emotivno i mentalno iscrpljujuće vikenda, ali osećam više spremni da Matej ide nego ikad ranije. Prepoznao sam svoje glupe modele sada; koliko sam bila zaglavljena u tom "Ljutnja" fazi - sa možda dozom poricanja bačen u tamo. Proveo sam dva dana suočava sa svojim strahovima i konačno priznaje kako zarobljena u ovom pseudo-veze sam. Moja leđa-i-napred sa Mateju je postala skoro udoban; jednostavan i poznat mesto za skrivanje. Ali isto tako mi je oštećenje, a sada znam da osećam moćno i odlučna. Ja idem kući i izbrisati svaki poslednji trag m (malim slovima!) Na moj društvenim medijima. Mislim verovatno je vreme i, uz pomoć radne sveske i onim tkivima, konačno sam spreman.

* Ime je promenjeno. 

Za detalje raspada Recoveri Retreat u januaru 2018, posetite saradavison.com

load...

Slične vesti


Post Život

Sestre iza piksivoo odrastanja sa nasiljem u porodici

Post Život

#Vomeninstem: tabele rodne lige

Post Život

Vjenčanje: Ideje za vaš veliki dan

Post Život

Legit travel tips od holivudske glumice Rashida jones

Post Život

Masterchef: Ono što zapravo voli da učestvuje Lorna robertson

Post Život

Budućnost vašeg društvenog života je ovde - i izgleda odlično

Post Život

Razdvajanje sa kućnim ljubimcima: To su najpopularniji razlozi zašto

Post Život

Hladni lekovi: To su najbolji načini da pobedite hladnoću

Post Život

Prvi datumi su fred Sirieik-ovih 7 saveta za uspešan datum

Post Život

Kako izgleda da ima slučajnu trojku

Post Život

Pavan amara

Post Život

Kako različite zemlje tretiraju starije osobe