The Perks of being in a femme lesbian relationship | RS.polkadotsinthecountry.com

The Perks of being in a femme lesbian relationship

The Perks of being in a femme lesbian relationship

Svi ODEĆA

Dok naš odnos ima toliko privilegije, to ne znači da ne delimo našu skup jedinstvenih problema koje prevazilaze borbe u istom odelu. Moramo da trpimo nisu verovali da smo gej ili par. Iako je jedan od nas je američki i drugi britanski, često se pitao stranci 'si sestre?'

Ako odlučimo da im kažemo da smo gej par, mi smo se često sastajali sa nevericom i često u nezgodnu situaciju osećaja da moramo da "dokaže" da smo par. Čak smo im pokazali svoje Burme i civilnog partnerstva fotografija. Mi nismo sasvim sigurni zašto postoji fascinacija saznati o našoj vezi. Prilično sam siguran da ne idu do momka i devojku da pitam, 'Jesi li brata i sestru? "

load...

Imamo ljude kapija-ruši naše datume, i kad im kažemo da smo lezbejke, oni uzimaju da je njihov pravom da ponudi svoje "usluge". Nemoj ni da nas počela je rečeno "ali ti si previše lepa da bi gej '(kako se lepota izjednačava na seksualnost ?!) i" samo nisi sreo pravog muškarca "(naš odgovor često je reći im ista stvar, koja zatvara ravan čoveka prilično brzo).

Nažalost, mi često ne prihvataju kao legitimno gej unutar LGBT zajednice i pronađu sebe je rečeno da ne mogu da uđu gej bar ili pogledao kao da ne pripadamo. Čuli smo bezbroj priče iz druge fem LGBT žene da znaju koliko često se to doživljava, a nažalost smo čuli kako dalje kad imate decu, a vi pitali ko je mama. Međutim, težimo femme zastupljenost u medijima i stvarnog života da bi na razbijanju stereotipa i pokazuje svetu da može biti srećan, gej i živi srećan život sa svojom ženom i decom.

Napomena: Ovo su naši privilegije doživljavamo kao femme lezbejski par, međutim, to ne znači da je druga vrsta lezbejke, gej ili strejt odnosa ne doživljavaju ove privilegije ili mnoge druge, takođe.

Slične vesti


Post Život

Želite li napisati erotski porni roman? Evo kako to ne radi

Post Život

Ovo su odnosi zelenih zastava na koje treba pratiti

Post Život

Tražite savršenu sunčevu mini-pauzu?

Post Život

Ovako su ljudi orgazam u različitim zemljama širom svijeta

Post Život

Ovo je očigledno najopasniji deo tela da ima višak masti

Post Život

Evo šta treba da radite sa vašim ostatkom hrane pre nego što ga bacite

Post Život

6 hakova za udobno spavanje u letnjim heattop tipovima za noću

Post Život

Kako da pijete sa šefom - i upišite ga

Post Život

Marie Claire razmatra stoke park, stoke pogore, Buckinghamshire

Post Život

Pregled restorana Thali

Post Život

Poznati citati o njihovim izložbama

Post Život

Zašto Valletta na Malti je savršena evropska gradska pauza