Trajno nesavršeno pisanje Izazov: Jo Duffi Tami addlestone | RS.polkadotsinthecountry.com

Trajno nesavršeno pisanje Izazov: Jo Duffi Tami addlestone

Trajno nesavršeno pisanje Izazov: Jo Duffi Tami addlestone

Izazov: Da napiše komad da se uklopi titulu "Trajno Imperfect '. Čitajte na za rezultate.

Mnogi od nas imaju odnos ljubavi / mržnje sa mesnate limbsand nezgodnih "Pointi-od-bita" da obložiti naše organe. Znam da svakako. Neki dana, ja labud iz teretane i da se odupru svojim svom svojom snagom da ne klize niz ogradu u samozadovoljno radosti i drugim danima, ako neko sugeriše da 'skinem džemper, to je tako vruće!' Želim da vrištim: "NE ZNATE ŠTA je ovde ispod" i sakriti pod dodatnim ćebetom.

Svake godine sam postavio sebi iste rezolucije. Smršati. Tone gore. Biti ta djevojka koja stalno porukama slike savršene trbušnjake na Instagram.

Ove godine, mislio sam da bih to drugačije: Hteo sam da promenim svoj stav na način na koji sam gledao u svoje telo. Umesto nerado prihvataju da sam bio "trajno nesavršen '(kao i mnogi od najboljih ljudi), odlučio sam da posedujem frazu - da bude moj, da vidim da li prihvatanje mogao da preraste u ljubav. Pitao sam Bare Beletristika nagrada pratilja, Joanna Duffi, i moj prijatelj, Tami Addlestone (sa kojima sam proveo mnogo vremena u teretani sa, agoniji zbog različite vrste salata sa, a zatim, neizbežno, kopanje prste u nutelom sa ) da mi se pridruži.

load...

Dajući im obe titule "Trajno Imperfect" i traži da napiše pesmu, ili kratak komad, o tome kako su tumačili izraz kada je reč o ljubavi svoja tela, oni su prihvatili izazov. Evo rezultata

Pa možda That'sa početak

Trajno Nesavršena Tami Edlstoun

Tri stotine i šezdeset pet dana u godini, proveo ispituju sebe. Šta nije u redu sa mnom? Šta je u redu sa mnom bi se radilo najbolje da pitate, a odgovor nažalost, nekada uopšte biti ništa.

Kao novogodišnje praznike kraju i promociju čokolade i pita dođe do zastoja, ne pre nego prvog januara imamo zadovoljstvo da budu bombardovani sa različitim načinima da se dođe fit. Mi smo dali smernice iz svih krajeva naše sveta o tome kako da bude savršena osoba smo oduvek sanjali.

Savršen; šta je zamorno i mitska reč koja je.

Proveo sam poslednju deceniju pokušava da bude savršen; da se tu savršeno telo, to savršeno lice, taj savršen ten i održi savršenu dijetu. Šta dijeta da se pridržavaju? The 5: 2, 4: 3, Veight Vatchers, The Caveman dijeta; lista je beskrajna i ja sam ih sve pokušali. Čak sam išao tako daleko da gladuju sebe za deset dana bez prestanka i pije samo izmišljotina mlake vode, sveže isceđenog limuna, paprika i kašičicom javorov sirup; Neću lagati, osetio sam sjajno! Izgubio sam ukupno 17lbs u deset dana i da je ne više od nedelju dana da ih sve nagomila ponovo - iako sam uglavnom jedu povrće i voće (Neću se pretvarati da sam uživao iskustvo).

load...

Biti savršen; to je ono što smo učili. Da li znate šta svet ne nas uči? To je zdravo se ne radi o savršenom telu, lica, ten ili ishrane; radi se o savršenom uma. Savršeni um je jedina stvar koja će nas držati prolazi kroz teška vremena kada smo se reći da nismo dovoljno dobri. Savršen je reč koja se koristi u odmerene načine; možete dobiti savršen rezultat na testu, možete dobiti savršen poklon za Božić, možete dobiti savršenu sliku savršenog trenutka, ali nikada neće pogledati u ogledalo i da "izgledam savršeno".

Ja sam uradio kompletan 360 u poslednjih 360 dana; Ja sam dozvoljava sebi da bude trajno nesavršeno. Rekao sam ne u FAD dijetama, ja kažem ne na bezbroj lica krema i soli za kupanje i tajnosti kože. Ja da kažem da mi je, da bi bio srećan i zadovoljan i sposobni da znaju da sam ja uvek će ostati dokle god prestanem zarazna preko mog izgleda i trenje o tome kako nesavršeni mi estetika može biti.

Kao neko ko je odbio da izađe za osećanje suviše debeo i ružan; kao neko ko je pokušao sve, a ponekad i uspeli, a ponekad nisu uspeli, mogu vam reći da je najsrećnija sam ikada bio je kada sam prestao da se trudi da bude savršen i shvatio sam već bio sasvim trajno nesavršen.

Saznajte više o Mari Kler #BREAKFREE campaignhere.

load...

Slične vesti


Post Život

Zašto je zivanje tako zarazno (prema naučnicima)

Post Život

7 stvari koje treba znati o datiranju u digitalnom dobu

Post Život

Poznati citati o trudnoći

Post Život

Prva osoba: Ono što digitalno davanje zaista izgleda

Post Život

Najgora priča o prvim pričama od strane Čekera koji su bili svedoci njih

Post Život

Veliko putovanje: Oman

Post Život

9 slučajnih činova ljubaznosti

Post Život

Fotografija sa Carla Coulson: Upoznajte stilsku ženu iza sočiva

Post Život

Ovo je kako napisati pismo za žalbe od strane najvišeg advokata za zapošljavanje

Post Život

Laki bekovi: Los angeli

Post Život

Vodič Megeve za skijanje u vikend u francuskim alpima

Post Život

Da li smo dovoljno dobri samo na način na koji smo?