Upoznajte muškog pratnja koji naplaćuje 1.200 EUR po noći | RS.polkadotsinthecountry.com

Upoznajte muškog pratnja koji naplaćuje 1.200 EUR po noći

Upoznajte muškog pratnja koji naplaćuje 1.200 EUR po noći

Madison James klijenti su zauzeti profesionalci koji žude druženje i no-strings sek. Evo, govori da Ketrin Najt zašto posao cveta

'Moj datum za poslednju utorak uveče su izvukli sve prepreke. 42-godišnji bankar, ona se okrenula uspravno sa posla nosi Rolan Mouret haljinu uparen sa klasičnim crvenim Hermes torbu, i oblak Alekander McKueenperfume je okružen kao i ona mi je prišla.

"Svako ko nas je gledao razgovor daleko preko prljavih martini u hotelskom baru Soho gde smo se sreli - ili kasnije, u pozorištu, gde smo proveli ostatak večeri - ne bi pomislio da smo na prvom sastanku. Uspešan čovek, takođe, s obzirom na odnos smo uspostavio i vreme koje sam provela u svojoj sobi preko noći govori o svojim prošlim vezama i predstojeći promocija na poslu - i istraživanje svaki centimetar njenog tela. Ali za mene, to je bio regularan sredinom nedelje noć na poslu. Nije da "rade" uvek oseća kao prava reč.

load...

"Svaki susret imam kao pratnja počinje ovako - ne u spavaćoj sobi, ali uz piće ili večeru. Važno je da provede vreme učenja ono što svako od mojih klijenata pokreće. Jedna žena može doći kod mene neko S & M eksperimentisanja; drugi jer je ona očajnički želi da se osećaju cenjena ili poštovati. U nekim slučajevima, sa svojim redovnim klijentima, nema seksa uopšte. Jedan 39-godišnji - veoma lepa žena koja drži na visokom položaju u marketingu na medijske kuće - Kontaktirao me je rekavši da je želeo da se vrati u njen vara muža. Ipak, kada smo se upoznali, provela sate da je plaćao za izlivanje sve svoje strahove i bol u vezi sa njenom raspadanju braka.

'Talking prvo daje mi ideju o tome šta ću pokušati kasnije da bi moj klijent najbolje iskustvo. Kada osećamo prijatno i jasno je da je "pije" deo će da napreduje, dobijamo hotelsku sobu ili se vrati svojoj kući, gde upućuje na masažu. Ako to zvuči kliše, postoji razlog - to je zaista najbolji način za žene da se opustite u fizičkom strane iskustva i odbaci stres života su nam ostavili za nekoliko sati provedenih sa mnom. Kada se to desi, želja može biti kao prekidač koji se trzanje: Video sam toliko klijenti idu od zakopcan seksualnom napuštanja. Neki od njih su vukli za boksera, moleći da mi popušiti. Naravno, svako je drugačiji. Neki znaju šta hoće; neki su shi; neki žele vanilla seks; neki su u igranje uloga, iako to obično ne desi do trećeg ili četvrtog sastanka.

load...

'Nakon Fifti Shades of Grei, mnogo žena je postala zanima ropstva i sadomazohizma. Potražnja je toliko visok da sam ga jedan od mojih specijalizovanih usluga. Upoznao sam žene koje su vrlo jasno da je to ono što žele, ali drugi to prihvate postepeno. Jedna stvar mi je posao me je naučio je da, generalno, žene seksualnost je kao brojčanik, koju pretvori se postepeno. Vi ne sve odjednom žuri nove stvari.

"Većina mojih klijenata su između 35 i 45 godina, obrazovan i uspešan (u 150 € na sat ili 1 € za noć, oni treba novac da me zaposli). Oni su advokati, vlasnici preduzeća i gradske rukovodioce, uglavnom, i mnogi su stalne mušterije. Ja sam sada radim tri godine, i dok je novac dobro, ja ću da budem iskren: pravi zadovoljstvo dolazi od transformacije strane ono što radim - vide žene oslobode svoje najluđe fantazije, koje su oni nikada se osećali prijatno prikazuje sa dugoročnim partnerom.

"Jedan običan - u braku deset godina za investicioni finansijera - rekao," Ja samo želim da ponovo osetiti seksualno živ. "Još jedan, jedan, zgodan četrdeset nešto (što retko mi reci svoje godine) bankar je, ja je osnovana od naših razgovore tokom večere, pomalo loptice-prekidača na poslu, ali ona se borila da uspostavi intimne odnose. "Ne mogu da verujem da je u 2018., ljudi i dalje se tako plaši žene poput mene," rekla je nakon nekoliko čaša šampanjca. "Da li je to teško naći 40-godišnjeg muškarca koji je ljubazan, zabavan i takođe ima sabere?"

'Neke žene su samo u potrazi za unashamed avanturu. Imao sam jednog klijenta koji je dobio svoje udarce iz seks u javnosti - da imamo jednu sednicu ispod drveta u Londonu parku, a drugi u noćnom klubu. Zatim, tu je redovna klijent koji je hteo da pokuša Tantrički seks. Ona me je kontaktirao jer joj se dopada duhovno, senzualni vibracije na mom sajtu. Pre nego što smo se upoznali, razgovarali smo sat vremena na telefonu o svemu od budizma do meditacije. Jedan od njenih frustracija je da je mnogo momaka srela nisu bili u duhovnosti, ali je želeo da podeli to sa nekim. Za našeg prvog susreta, samo smo imali pića. Za naš trenutak, vratili smo se u njen stan i imali seks satima, sa fokusom na podešavanja u našem seksualne energije.

"Često, posao je kao emocionalna kao što je fizički. Video sam jedan bračni klijenta u svojim tridesetim nekoliko puta dok se spremao da se razvedu. Ona nije imala seks godinama, i mislim da me je unajmio da je jednostavnost u novu fazu života. Pod uslovom da okruženje u kojem bi mogla da dee-stres.

"Naravno, kao muški pratnju nije nešto što teži kao momka, a to sigurno nije nešto što sam očekivao da uradim. Uvek sam bio radoznao o drugim ljudima, i sasvim otvoreni, ali moj pozadina je zapravo veoma tradicionalna. Ja sam odrastao u strogom, crkve-ide porodici i godinama, ja vodio prilično konvencionalni život. Sam napustio školu sa dobrim ocenama i otišao na studije grafičkog dizajna i likovne umetnosti na univerzitetu, a zatim se koristi moju kreativnost da uspostavi niz uspešnih malih preduzeća. Često mislim da u drugom svetu, bio bih u braku sa decom do sada. Ali, ja sam samo nije spremna za sve to još.

"Kako su godine je prošlo (ja sam 37 sada), ja sam shvatio da je veza između mnogih žena koje ispunjavaju: da li u braku ili samac, njihove interakcije sa ljudima često ih ostaviti žele. Oni osećaju prevideli, nije u potpunosti poštovati. Neki od njih nikada nisam sreo čoveka koji je zaista posvećen njima ugodan za vreme seksa. Savremeni trendovi dating ne pomažu ni sa mnoge žene osećaju casual sek aplikacije su usmerene ka brzim vezama za muškarce, a ne zadovoljavanje potreba žena.

"Volim svoj posao, ali postoji čudno profesionalna deformacija. Kada delite vezu, to je lako za linije da slika bude mutna, a povremeno sam osetio da redovno razvija dublje osećanja prema meni. Drunk klijenti mogu biti problem, takodje. Zatim, tu su vremena kada ću preko volje - ako sam umoran, na primer. Takođe sam imao situacije u kojima, jer je žena plaća, ona misli da me poseduje.

"Srećom, ja sam, naravno, privlači mnogo različitih vrsta žena, ali u par navrata, ja sam osećao da bih mogao bore za obavljanje uopšte. Rešenje tog dileme je da nežno sugeriše još jedan pratilac možda ima bolju odnos. To je retka, mada.

'Srećan sam. Nisam imao svoj odnos za dugo vremena, ali to je žrtva sam prijatno. Vidim dva ili tri žene nedeljno u proseku, mnogi od njih redovni. Mogao sam da vidim više, ali moram da balansira sa svojim opšte održavanje. Moji klijenti nisu samo plaćaju za svoje telo, ali ceo paket. Ja u teretanu pet puta nedeljno, ali isto tako biti sigurni da sam u toku sa aktuelnim pitanjima, a ja čitam knjige samousavršavanjem. Neću da radim ovaj posao zauvek, ali ne osećam da imam rok trajanja još. Žene koje srećem ne žele Toi Boi, već čovek sa iskustvom i osetljivosti, koji sluša njihove potrebe. Ne bi verovao koliko neki od njih smatraju da se ovo. "

load...

Slične vesti


Post Život

Zvanični top deset poželjnih mesta za život u uk

Post Život

Vellness 101: Najbolji dodatak za svakodnevno zdravlje i dobrobit. Marie Claire

Post Život

Zbog toga muškarci sa dlakavim sandukom čine najbolje partnere

Post Život

Povećajte svoj prostor kod kuće: 5 saveta kako bi vaš dom postao veći

Post Život

Tinder: Online dating aplikacija o kojoj svi pričaju

Post Život

Žene preko 40 godina imaju veću stopu fertiliteta nego ikada ranije

Post Život

Zašto je zivanje tako zarazno (prema naučnicima)

Post Život

Koja je karijera i treba li to raditi?

Post Život

Recepti Kuinoa: ukusni i zdravi obroci koje ćete voleti

Post Život

Gonoreja: Kako prepoznati simptome i liječiti bolest

Post Život

Ovo je industrija sa većinom žena-milionera

Post Život

Post coital depression: Šta je to i zašto se to dogodilo?