Vjenčanja: Vaš kompletan vodič za sve što je u redu | RS.polkadotsinthecountry.com

Vjenčanja: Vaš kompletan vodič za sve što je u redu

Vjenčanja: Vaš kompletan vodič za sve što je u redu

Dobijanje svoj venčani mesto održavanja pravo nije tako teško kao što mislite. Mi volimo da mislimo da je moguće nešto uz malo mašte (i neke ozbiljnije planiranje)

Suzi Mladi - osnivač fenomenalne nagrađivanog venčanje planiranje firme Knot & Pop- je vremena od svog napornog rasporeda da dele svoje stručne savete o pronalaženju savršenog venčanja mesto i obezbeđivanje tvoj veliki dan ide po planu...

Proverite ekskluzivnost mesto. Ako ste odabrali neku mesto održavanja koji ne dozvoljava članove javni pristup, u najmanju ruku želite da znate da ceremonija prostor i prijem nisu u svakom glavnom magistrali.

load...

Kapacitet: sedi i stoji. Uverite se da svi vaši gosti mogu biti smešteni u prostoru - ne postoji ništa gore nego biti u prilici da čuju zavete, ali zapravo ne vidi akciju.

Koliko svadbe rade godinu dana? Neki prostori zaposliti samo do određenog broja parova godišnje, što znači da će vaše venčanje biti jedan od ekskluzivnog šačice održan tamo i ne sadržanu u svakoj galeriji Facebook širom zemlje. Rezultat.

Sa datumom na umu, da li postoje ključni datumi u kalendaru u lokalnoj sredini Prostor je da može značiti saobraćaj će biti gridlocked, ili da se lokalni smeštaj gost će biti zeznuto? Najbolje da se izbegne rezervaciju onda ako je tako.

To je više nego verovatno ćete želeti bend ili DJ ili neki oblik zabave koji zahteva pojačan zvuk. Proverite da li je mesto dopušta i da li postoji graničnik zvuk ili cut-off time za muziku. Ako vaš zvuk policijski čas je ponoć i želite za zabavu do ranih jutarnjih sati, tiha disko može biti odgovor.

load...

U principu proveri sve završnih vremena: šta vremena pića moraju da prestanu da teku; koje vreme se gosti treba da odu; koje vreme treba da jasno i paket-gore?

Sa druge strane, postavljanje venčanja mesto održavanja Potreban je veliki tim i vreme. Možda će biti potrebno pristup mesto dan pre venčanja tako da vaš tim može da radimo transformaciji scenu. Proverite koliko sati / dana kada je dozvoljen pristup na sajtu i da li postoje doplata za rani pristup.

Vi ste u originalu kopiju venčanja moodboards i poludeo on Pinterest ali da prekinete svoje izabrane DECS tamo gde želite? Da li je mesto zadovoljan golim sveće? Da li dozvoliti vatromet? Najbolje je da proverite unapred i na vreme. Da li postoje bilo kakva ograničenja Stiling / preliv / ideje imate?

Ako ste odsutni "suvo-zaposli (samo zapošljavanja prostor) treba da razmotri pristup: da vaš Markuee kompanija voze svoje kamione i opremu do prostora? Ćete morati da instalirate generator za napajanje svetla, bend i ugostitelji set-up? Da li postoji parking i pristup za goste, naročito bilo onemogućen pristup ako je to potrebno?

Možeš li mi doneti svoje dobavljače? Možda ne želite da bude vezan za koristeći listu akreditovana dobavljača. U zavisnosti od toga da li je mesto ima svoju in-house ketering, oni imaju tendenciju da budu otvoreni za diskusiju i uvek je najbolje da odem na mesto sa fleksibilnost na dobavljača ste u mogućnosti da koristite. Ako su vam omogućavaju da bi u svojoj ugostitelja da proveri da li postoje skriveni troškovi s tim (Bui Out troškove kuhinju).

Ed Vršnjaci

Proverite lokaciju kuhinje i zadnje strane kuće. Tvoj dan će morati da radi bez problema, tako obezbeđujući Nitti-istrajan može da se reši izvan vidokruga i Čujnost vama i vašim gostima je važno. To je nešto što treba da vas ugostitelj zna - su njihova puna kuhinja objekata na licu mesta, ili će morati da donese u opremu?

Čišćenje i kliring: da li mesto pomoći i upravlja ovo ili da li moraju da organizuju i uverite se da je vraćena kao što je dato? Većina ima uslugu za čišćenje koju možete da koristite ili ovo razgovara sa planer venčanja.

Da li će neko od mesta održavanja biti na licu mesta tokom dana venčanja? Ko će biti idi-do osobe za sva pitanja i probleme koji se javljaju? Opet, ako je vaš mesto je suvo-zaposliti samo, to može biti vredno angažovanje koordinatora venčanje za dan kako bi se osiguralo stvari teku glatko i da, kao par, nisu oni donose tražili taksi brojeve na kraju noći.

Da li je naknada najam uključuju bezbednost, a ako ne onda oni imaju akreditovan kompanija koja se mora koristiti, i kojom brzinom?

Koji su uslovi plaćanja i, još važnije, šta su troškovi otkazivanja? Mi se ne ukazuje na jedan minut da će ova situacija pojaviti, ali kao i sa svim što je najbolje da bude u potpunosti naoružan sa info. Uverite se da imate Mesto održavanja ugovora, rokove i uslove, i kopije pokrivača javne odgovornosti.

Da li oni imaju bilo kakve planove za mesto koje bi mogle uticati na dan? Iznenađenje REFURB kada se biraju venčanje boje mogu baš da upropasti sve to pažljivo planiranje...

Glavna stvar koju treba zapamtiti je da provodi vreme odlučivanja gde osećate najbolje ti i svoju viziju za dan predstavlja. Postavite mnogo pitanja i uverite se da ste posetili lokaciju, pre nego što počine.

Mi volimo da mislimo da je sve moguće uz malo mašte...

Ako vam je potrebna pomoć u vezi sa venčanja provedenia potrazi onda čvor i Popoffer po meri Lokacija Kvest usluga tako stupi u kontakt sa njima da čuje više.

Evo još pet sjajnih venčanje venue ideje...

Barn s tom razlikom - Preston Nort End sud Kent

Zamislite ovo - divan ambar iz 17. Veka postavljena u valjanja selu, sa crkvom, farmi, idilično jezero andsteam muzej sa starih sajmište vožnji. Tako je, ovo draga mesto, ušuškan na jugu Engleske ima svoj muzej, koji će stvoriti najlepša, kuirkiest pozadinu na bilo kakve fotografije sa venčanja.

Ova neverovatna 900 godina stara zgrada se tradicionalno na novi nivo. Sahranjen u srcu Kentish sela, ovo kapriciozan dragulj datira Norman vremena i pun šarma. Mislim sveće, tapiserije i neverovatno intimnom ambijentu - plus noge jagnjetine i živine na meniju. Šta ima da se ne voli?

Veliki otvorenom - Arapski šatora Firma

Markuees su stara vijest, sada je sve u šatoru - Da, ozbiljno. Arapski Šator Firma iznajmiti neverovatne prostore koje su sve osim vašeg bog standard kampa šator. Sa neverovatnih devet različitih šatorima da biraju - od tipične britanske ulice venčanju sa mekim bež i trpezama, da više traditinal Arabian stilova sa podnim jastuke, Jevel tonova i vezom, nema poricanja ove svadbene prostore ističu u najboljoj mogući način.

Zemlja-friendli izbor -Plan-to Zemlju, Kornvol

Ne samo da štede planetu (vrsta), ali Plan-To Zemlju mesto dolazi sa nekim od najboljih smeštaja koji smo ikada videli, uključujući i The Hobbit House i House od slame. Postavljena u valjanja Cornish sela, imaćete pristup pesmu, ples, zabavu vas cirkuski šator kao deo istinski opuštenu i na otvorenom-i venčanje.

 

The Treehouse - Lodge, Škotska

Hipnotiše pozadina jezera Goil je dovoljno da želite da rezervišete venčanja immediatlei, ali to je rustikalni Treehouse da se suočava na vodu koja nam zaista dobio ekcited.The 5 * povlačenje omogućava parovima da veže čvor u slatkom mestu, ali očekujem da bi samo nekoliko gostiju za vožnju kao što je maksimalni kapacitet je 24.

load...

Slične vesti


Post Život

Flertuje varanje? 6 načina na koje možda ne shvatate da ste neupućeni

Post Život

Male nesigurnosti: Ovako izgleda kao muškarac koji pati od nje

Post Život

Da li ste pogodili vezu sa vezama?

Post Život

Laki bekovi: Pariz, Francuska

Post Život

Razdvajanje sa kućnim ljubimcima: To su najpopularniji razlozi zašto

Post Život

Mc se sastaje: Sadi Khan, osnivač, Noble Khan

Post Život

5 načina na koji možete da izvučete više od svog posla, kada pairise nije opcija

Post Život

7 iznenađujuće činjenice o hitnoj kontracepciji

Post Život

Zašto se izvinjavamo što smo vodili decu na avionima?

Post Život

Ono što je zaista drago da izadje sa špijunom

Post Život

Kaila itsines: Vježbe savjeta iz najtoplijih fitness blogera u svijetu

Post Život

9 stvari koje se događaju na grupnom odmoru sa prijateljima