Zaljubljen sam u alkoholičara | RS.polkadotsinthecountry.com

Zaljubljen sam u alkoholičara

Zaljubljen sam u alkoholičara

Fliss Bejker, 34, je u vezi sa svojim dečkom, 43, za dve godine. On ima uspešnu karijeru u muzičkoj industriji, ali se tajno bori alkoholizam. Evo, sa osvežavajućim iskrenosti, ona deli svoje putovanje i kako je to ljubav i živi sa zavisnika.

Ja sam zaljubljen u visokom, zgodnom, urnebesno smešno i promišljen čovek koji mene voli svim svojim srcem.

Znam koliko sam srećna da ima čoveka kao što mu: veliku karijeru u muzičkoj industriji, dobru platu i širok krug prijatelja. Ali on je takođe bori tajne demone koji čine odnos osećate, na vreme, nemoguće.

Gledajući unazad, uprkos on bio potpuno funkcionalan u svakoj oblasti života, znaci alkoholizma je bilo od samog početka - od raspoloženja; laži, kada mu se oči koriste za Dodge moja; dan kada je izašao na 'kupi mleko ", ali se vratio jedan sat kasnije argumentovana i odbrambene - Nisam znao kako da ih uočiti. Bilo je toliko puta sam u pitanje svoj razum.

load...

Kada je pio, naljutio i kritički, mi ismejavanje zbog moje mane. Ga je njegov rad u muzičkoj industriji izložene piju i lekove, i normalizuje svoje nemarno ponašanje. To je bilo samo šest meseci kada je, posle naročito teške piće sednici, prijem je hladno: "Ja sam alkoholičar".

Ja u početku mislio, 'Veliki, on je priznao da je problem, stvari će sada biti bolje ", ali ja sam bio beznadežno naivna. Prijem je daleko od rezolucije i bio sam savetovao A. Porodične podrške da je njegova zavisnost ponašanje je ukorenjen; njegov otac je bio težak pije, previše. Čak i ako bi mogao da napusti piće, obrazac ponašanja je verovatno da se nastavi.

On bi mogao dobro obavljati na poslu, imaju širok društveni krug i izgleda da funkcioniše u svakom pogledu na visokom nivou, ali je potajno battlingan zavisnost koja je na kraju ga je, osim cepanja.

Zavisnost nije bio deo mog porodičnog porekla, ali moj tata borio depresiju, koja me je zaista uticao. Neki kažu da su privukla onima koji liče na svoje roditelje i mislim da sam odrastao uvek pokušavam da vidim dobro u ljudima. Možda ovo je dovelo do mene da bude "popravljač" i žele da pomognu drugima, često stavljajući svoje potrebe ispred moje.

load...

Nakon prijema počeo savetovanje. Bio bi potpuno suva nedeljama i da ćemo slaviti sa divnim večere. Ali, sutradan, on bi to iskoristio ponovo, lažni osećaj sigurnosti i željom da proslave njegov uspeh ov još jednu epizodu. Jedna takva prilika je počeo u 8 sati nakon savršenog noći zajedno. Kao što sam se probudila mutan očiju, gledao sam ga spotakne u sobu i spadaju u fioka, flašu viskija u ruci. Misliš da ćeš plakati sa razočarenjem, ali istina je, vi ne. Ukočenost preuzima kao vaš strah postaje stvarna i ti primoran da prihvati da se ponovo dogodilo.

Volim svog decka skupo, a žele da imaju decu sa njim, ali živimo život na ciklusu od nepredvidivosti, stalno pitaju kada će okrenuti umesto piti da me voli. Nekada sam pitanje zašto nije bilo dovoljno dok sam prihvatio jednu jednostavnu činjenicu: da je zavisnik - Ja nikad neće biti.

Naučio sam taj deo bude sa alkoholičara seče se sa emotivno kada je sranje udari u ventilator. To je bio podršku, kao i prepoznavanje kada da ode. Ja ljubavlju sam ga mazila dok plače sa frustracijama, ali sam i ljutito napustili vrata kad mu piće je speved negativnost i samouništenje. Ja sam tu za njega, ali moram da se zaštitim.

Stvar je u tome, znam da sam mogao da odem u bilo kom trenutku, ali sam izabrao da ostane. Zašto? Jer ja prihvatam da je on bori bolest i da su pozitivne stvari o njegovoj ličnosti nadmašuju loše.

Srećom, imao sam odličnu terapiju i imaju neverovatne prijatelje i porodicu, od kojih su svi liberalan, pronicljiv i podršku. Oni su pomogli da realno postaviti moja očekivanja, podsećajući da se brinem za sebe, a ja sam razvio veliku empatiju kao rezultat. Sada to poštujem svaki dan je izazov za njega i ja zaista verujem da možemo dobiti bitku zajedno. Kao njegov terapeut kaže, da je jedan dan u vremenu. Ne samo za njega, ali za mene.

load...

Slične vesti


Post Život

Najbolji novi izleti 2018: Kaila itsines, nosi grills, sjaj

Post Život

Utis: Vaš sveobuhvatan i definitivan vodič za strahovite uti

Post Život

Opasnost od nesreće - kako to stvarno oseća

Post Život

Hannah Gale: Slika tela i nesigurnost i bulimija

Post Život

Liss kardio - šta je to i zašto svi pričaju o tome?

Post Život

Evo najboljih zemalja za preseljenje u inostranstvo u 2018

Post Život

Evo pet novih trendova u hrani koje treba znati za 2018. godinu

Post Život

Instagram i Tvitter aktivisti za prava žena

Post Život

Bila sam zavisna od društvenih medija

Post Život

Sve što vam treba da napravite rustičan šarm u vašoj kuhinji

Post Život

Upoznajte razvodnika sa decom

Post Život

Marie Claire vrhunski vodič za londonsku koktel nedelju