Zašto sada moramo da razgovaramo o zaštiti od sunca za kosu | RS.polkadotsinthecountry.com

Zašto sada moramo da razgovaramo o zaštiti od sunca za kosu

Zašto sada moramo da razgovaramo o zaštiti od sunca za kosu

Da, vaša kosa može da gori kao vašu kožu

U redu, tako da moram da ti priznam. Mogu biti malo previše opuštena kada je u pitanju stavljanje suncream na. Imam prirodno maslinovo ten pa sam se uobražen, a onda sam se spalio, bukvalno.

I, to se dogodilo jer je dan moja mama me predao palicu da se brine o svojoj bezbednosti suncu i nije bilo lepo. Tokom mog boravka, imao sam standardne it-boli-to-take-a-tuš opekotina od sunca, ja sam iskusio opekotine usana (stvarno nije zabavno) i prošle godine, tokom posete Šri Lanki, moja koža još plikovima. Da, bilo gde u blizini ekvatora je divljak kada je u pitanju opekotina od sunca.

load...

Dakle, sada razumem zašto morate svaki dan da nose suncream - andsun protectionin opšti - nakon što je spaljeno skalp (Aha), ja takođe Uvažavajući potrebu za zaštitu od sunca za kosu, takođe.

Kada kosa i negu kože glave brend Filip Kingsli je pokazala da 68% britanskih žena je priznao da nije bio svestan da kosa može da gori kao kožu, morao sam da priznam da sam bio jedan od njih.

Na vrhu štetnih faktora u tvojoj kosi tokom leta? Sunce, more i plivanje, jer su svi učiniti vašu kosu pate sušenje, Split Ends, boja izbledi i kože glave opekotine.

Anabel Kingsli, Trichologist na Philip Kingslei komentariše: "Letovanja može biti jedan od najvećih doba godine, ali nažalost, oni mogu biti jedan od najvažnijih stresnih perioda za kosu. Bojenje i isticanje kosu, kao i povećano korišćenje toplih alata za oblikovanje bez adekvatne zaštite, može stvoriti savršenu oluju vrsta za svoje niti kada se poveže sa produžena izlaganja suncu, slanu vodu, hlora i vlage - od kojih svi mogu pogoršati štetu. Preterana suvoća kose, opekotina od sunca i ljušti na kožu glave, Split Ends, boje blede pa čak i boje promena (kada hlor okrene plavu kosu zelene) su deo "štete Pet Znaci Summer Hair '.'

load...

Dakle, šta možemo da uradimo povodom toga? "Umesto da se ostavlja sa frustracije i račun otklanjanje ovu štetu posle leta, mnogo je bolje koristiti preventivne mere", objašnjava ona. "Savetujem ženama da zaštiti svoju kosu i kožu glave od letnje oštećenja na sličan način kako zaštititi svoju kožu. Odnosno koristiti zaštitne proizvode od sunca za negu sadrže UV filtere i sredstva za vlaženje. "

Dakle, ne zaboravi svoju kosu sledeći put kada razmišljate o zaštiti kožu!

Slične vesti


Post Život

Naša omiljena kolekcija iz h & m kuće av16

Post Život

6 aplikacija će uništiti 2018

Post Život

Hutong

Post Život

Ideje za predloge: Najposestnija mesta za predlaganje

Post Život

Kako možete raditi pametnije, a ne teže

Post Život

Najbolje seksualne igračke za parove koji će vam oživjeti seksualni život

Post Život

Šta jesti pre i posle vežbanja

Post Život

10 najboljih lekova za prašinu, kako biste im pomogli da prođete

Post Život

Zašto bi skijaški odmor u Austriji trebao biti na listi vašeg turističkog kašika. Marie Claire

Post Život

Poslovi u Ibizi: Gemma broji menadžer brenda na okeanskoj plaži, objašnjava kako pronaći posao u ibizi

Post Život

Prvi datumi su fred Sirieik-ovih 7 saveta za uspešan datum

Post Život

Zika virus: Sve što trebate znati